Beleggingspanden.nl

Zoek in ons aanbod

Uitgebreid zoeken

Actueel vraag en aanbod van vastgoed beleggingen

Wilt u in vastgoed beleggen? Neem dan contact met ons op, Beleggingspanden.nl is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed.

Vastgoed beleggen: wanneer u overweegt in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 7% - 8% netto realistisch. U investeert rechtstreeks in een beleggingspand (een pand wat reeds is verhuurd) waardoor u direct een maandelijkse cashflow genereert. Onder de rubriek "aanbod" staan meer dan 1.600 beleggingsobjecten, misschien staat hier een beleggingsobject bij waar u interesse in heeft?

Als wij nieuwe beleggingspanden hebben sturen wij een e-mailbericht. Als u dit bericht ook gratis wenst te ontvangen, kunt u uw e-mail adres bij ons achterlaten (wij mailen maximaal één keer per week). In de rechterkolom van deze pagina, kunt u uw gegevens invoeren voor onze "mailinglist".

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw beleggingspand via deze website te koop aan te bieden. Wij zijn u hier graag verder mee van dienst. Wij denken graag met u mee en doen u graag vrijblijvend een voorstel toekomen. Maak hiervoor gebruik van ons "contactformulier" en/of kijk onder de rubriek "diensten" voor de diverse plaatsingsmogelijkheden.

Bel of e-mail ons gerust voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

Nieuws

15 januari 2018

Een huis leverde afgelopen anderhalve eeuw meer op dan aandelen


In de afgelopen anderhalve eeuw leverde een belegging in vastgoed meer op dan als je aandelen had gehad. Dat blijkt uit een....

Lees meer >
10 januari 2018

Nieuw aanbod

Geachte belegger,
Vandaag kunnen wij u informeren over het onderstaande nieuwe beleggingsaanbod.
Nieuws: Vastgoedfinancieringen
De....

Lees meer >
8 januari 2018

Verkocht: Beleggingspand te Wormerveer


Geachte belegger, Vanaf vandaag is het beleggingspand gelegen aan de Kikkertweg 64a te Wormerveer aangemerkt met de status "verkocht".....

Lees meer >
Meer nieuws