Beleggingspanden.nl

Zoek in ons aanbod

Uitgebreid zoeken

Actueel vraag en aanbod van vastgoed beleggingen

Wilt u in vastgoed beleggen? Neem dan contact met ons op, Beleggingspanden.nl is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed.

Vastgoed beleggen: wanneer u overweegt in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 7% - 8% netto realistisch. U investeert rechtstreeks in een beleggingspand (een pand wat reeds is verhuurd) waardoor u direct een maandelijkse cashflow genereert. Onder de rubriek "aanbod" staan meer dan 1.200 beleggingsobjecten, misschien staat hier een beleggingsobject bij waar u interesse in heeft?

Als wij nieuwe beleggingspanden hebben sturen wij een e-mailbericht. Als u dit bericht ook (gratis) wenst te ontvangen, kunt u uw email adres bij ons achterlaten. Onder de rubriek "mailinglist" in de rechterkolom van deze pagina, kunt u uw gegevens invoeren.

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw beleggingspand via deze website te koop aan te bieden. Wij zijn u hier graag verder mee van dienst. Op basis van 'no cure no pay' doen wij u graag een voorstel toekomen. Maak hiervoor vrijblijvend gebruik van ons aanmeldformulier onder de rubriek "diensten".

Bel of email ons gerust voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

Nieuws

18 september 2014

Zeven nieuwe winkelbeleggingen (A1), vanaf morgen in de verkoop!

Vanaf morgen, vrijdag 19 September, kunnen wij namens opdrachtgever
zeven interessante winkelbeleggingen presenteren. Het betreft....

Lees meer >
18 september 2014

Nieuw aanbod en taxatie actie

Geachte belegger, Beleggingspanden.nl kan u vandaag vrijblijvend informeren over onze taxatie actie en de onderstaande nieuw aangeboden....

Lees meer >
15 september 2014

Verkocht: beleggingspand in Schiedam

Vanaf vandaag is het beleggingspand te Schiedam (Groenelaan 36 + Houtstraat 1) aangemerkt met de status "verkocht". Ter informatie....

Lees meer >
Meer nieuws