Beleggingspanden.nl

Zoek in ons aanbod

Uitgebreid zoeken

Actueel vraag en aanbod van vastgoed beleggingen

Wilt u in vastgoed beleggen? Neem dan contact met ons op, Beleggingspanden.nl is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed.

Vastgoed beleggen: wanneer u overweegt in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 7% - 8% netto realistisch. U investeert rechtstreeks in een beleggingspand (een pand wat reeds is verhuurd) waardoor u direct een maandelijkse cashflow genereert. Onder de rubriek "aanbod" staan meer dan 1.500 beleggingsobjecten, misschien staat hier een beleggingsobject bij waar u interesse in heeft?

Als wij nieuwe beleggingspanden hebben sturen wij een e-mailbericht. Als u dit bericht ook (gratis) wenst te ontvangen, kunt u uw email adres bij ons achterlaten. Onder de rubriek "mailinglist" in de rechterkolom van deze pagina, kunt u uw gegevens invoeren.

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw beleggingspand via deze website te koop aan te bieden. Wij zijn u hier graag verder mee van dienst. Op basis van 'no cure no pay' doen wij u graag een voorstel toekomen. Maak hiervoor vrijblijvend gebruik van ons aanmeldformulier onder de rubriek "diensten".

Bel of email ons gerust voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

Nieuws

23 maart 2015

Nieuw aanbod

Geachte belegger,
In de Beleggingspanden.nl mailing kunnen wij u vandaag informeren over de hieronder vermelde nieuwe....

Lees meer >
20 maart 2015

Verkocht: belegging in Kerkrade

Het beleggingspand te Kerkrade (Kremerstraat 5) is vanaf vandaag aangemerkt met de status "verkocht". Ter informatie brengen wij u hier....

Lees meer >
18 maart 2015

Verkocht: Beleggingspand in Maastricht

Het beleggingspand te Maastricht (Tongerseplein 9) is vanaf vandaag aangemerkt met de status "verkocht". Ter informatie brengen wij u....

Lees meer >
Meer nieuws