Beleggingspanden.nl

Zoek in ons aanbod

Uitgebreid zoeken

Actueel vraag en aanbod van vastgoed beleggingen

Wilt u in vastgoed beleggen? Neem dan contact met ons op, Beleggingspanden.nl is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed.

Vastgoed beleggen: wanneer u overweegt in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 7% - 8% netto realistisch. U investeert rechtstreeks in een beleggingspand (een pand wat reeds is verhuurd) waardoor u direct een maandelijkse cashflow genereert. Onder de rubriek "aanbod" staan meer dan 1.600 beleggingsobjecten, misschien staat hier een beleggingsobject bij waar u interesse in heeft?

Als wij nieuwe beleggingspanden hebben sturen wij een e-mailbericht. Als u dit bericht ook gratis wenst te ontvangen, kunt u uw e-mail adres bij ons achterlaten (wij mailen maximaal één keer per week). In de rechterkolom van deze pagina, kunt u uw gegevens invoeren voor onze "mailinglist".

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw beleggingspand via deze website te koop aan te bieden. Wij zijn u hier graag verder mee van dienst. Wij denken graag met u mee en doen u graag vrijblijvend een voorstel toekomen. Maak hiervoor gebruik van ons "contactformulier" en/of kijk onder de rubriek "diensten" voor de diverse plaatsingsmogelijkheden.

Bel of e-mail ons gerust voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

Nieuws

20 juni 2016

Diverse nieuwe beleggingspanden

Geachte belegger,
In de nieuw aanbod mailing van vandaag kunnen wij u vrijblijvend de onderstaande, nieuwe beleggingspanden presenteren. ....

Lees meer >
14 juni 2016

Nieuw aanbod

Geachte belegger,
In de mailing van vandaag brengen wij u vrijblijvend op de hoogte van de onderstaande nieuwe beleggingspanden.
Tevens....

Lees meer >
14 juni 2016

Verkocht: beleggingsobject in Maastricht

Het beleggingspand aan de Henri Jonaslaan 119 te Maastricht is vanaf vandaag aangemerkt met de status "verkocht". Informatief brengen wij u....

Lees meer >
Meer nieuws