Beleggingspanden.nl

Zoek in ons aanbod

Uitgebreid zoeken

Uw beleggingspand koopt/verkoopt u via Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nl is een landelijk opererend makelaarskantoor dat zich sinds 1998 heeft gespecialiseerd in de verkoop van beleggingsvastgoed. Ons ervaren team levert volledige verkoopbegeleiding tot aan de notaris. Door effectief en transparant handelen ontvangt u de beste prijs voor uw beleggingspand.

Kenmerken Beleggingspanden.nl:
 • Landelijk bereik en wekelijkse mailing naar 36.000 geregistreerde vastgoedbeleggers
 • Realiseert jaarlijks meer dan 150 beleggingstransacties
 • Slechts 1% courtage, met een minimum van € 2.500,- (excl. btw) bij verkoop

   Via dit platform wordt beleggingsvastgoed in de categorie zelfstandige woonruimte, kamerverhuur, woon/winkel, winkelpand, bedrijfspand, kantoor, garagebox, recreatief, horeca, grondpositie, nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen aangeboden.

   Waardebepaling beleggingspanden

   Wilt u weten wat uw pand waard is in de huidige markt? Op basis van de locatie, huurgegevens, staat van onderhoud en het raadplegen van diverse openbare bronnen zal op afstand vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling worden uitgewerkt. Klik op waardebepaling beleggingspanden voor een prijsindicatie van uw beleggingspand.

   Samenwerking bij verkoop van een beleggingspand

   Bent u een makelaar en wilt u gebruik maken van een bereik naar ruim 36.000 vastgoedbeleggers? Uw eigen dienstverlening en lokale kennis versterkt met landelijk bereik naar de juiste doelgroep verhoogt de kans op verkoop voor de beste prijs aanzienlijk. Kies voor diensten en mogelijkheden voor meer informatie over de mogelijkheden.

   Solide rendement op uw vermogen door aankoop van een beleggingspand

   Bent u op zoek naar rendement op uw vermogen? Beleggingspanden.nl presenteert iedere week enkele nieuwe beleggingspanden die mogelijk passen bij uw profiel. In de rechterkolom van deze pagina kunt u zich registreren voor de wekelijkse mailing. Bekijk het overzicht beleggingspanden voor het totale aanbod van dit vraag en aanbod platform.

   Voor ieder beleggingspand dat wordt aangeboden via dit platform wordt een compleet verkoopdossier opgemaakt. Bij concrete interesse kunt u aanvullende informatie opvragen ter beoordeling van de waarde van het beleggingspand.

  • Nieuws

   16 april 2018

   Nieuw aangeboden beleggingspanden

   Geachte belegger,
   Vandaag, in de nieuw aanbod mailing, kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuw aangeboden....

   Lees meer >
   16 april 2018

   Verkocht: Beleggingspand te De Bilt


   Geachte belegger, Vanaf vandaag is het beleggingspand gelegen aan de Burgemeester de Withstraat 62 te De Bilt aangemerkt met de status....

   Lees meer >
   16 april 2018

   Verkocht: Vastgoed object te Nijmegen


   Geachte belegger, Vanaf vandaag is het beleggingspand gelegen aan de Fanfarestraat 38 te Nijmegen aangemerkt met de status "verkocht".....

   Lees meer >
   Meer nieuws