Aalsmeer, Legmeerdijk 127

1432 KA

North Holland

€ 36.000
(v.o.n.)
Te koop
  • Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
  • Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
  • Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
  • Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
  • Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
  • Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
  • Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
  • Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
  • Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
  • Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
  • Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
  • Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
  • Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
  • Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
  • Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127 Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127 Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127 Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127 Garagebox - Aalsmeer - Legmeerdijk 127
Foto's 15

Omschrijving

Storage Club Aalsmeer
 
134 Storage boxen 
Afmetingen van 18 m2 tot 21 m2
Vanaf €36.000 VON excl. btw
 
Storage Club Aalsmeer

Gelegen op een toplocatie aan de Legmeerdijk 127, op de grens van Aalsmeer en Amstelveen en in de nabijheid van de bedrijven Ranzijn en Loogman, lanceert Storage Club de eerste locatie. Dit project omvat 134 moderne en ruime Storage boxen, verdeeld over twee verdiepingen, die perfect  aansluiten op elke behoefte: duurzaam, praktisch, veilig en 24/7 toegankelijk.
 
Met twee verschillende typen Storage boxen biedt Storage Club Aalsmeer een oplossing voor het tekort aan opslagruimte in stedelijke gebieden, gericht op beleggers, ondernemers en particulieren. 
 
De begane grond biedt boxen die toegankelijk zijn voor auto's en werkbussen, compleet met overheaddeuren van ca. 2,40 meter hoog. De eerste verdieping is gemakkelijk bereikbaar via twee personen-/goederenliften en stalen trappenhuizen aan iedere zijde van het complex. Elke box is voorzien van een eigen tussenmeter en wordt ondersteund door een zonnepaneel op het gemeenschappelijke dak. Met tevens sanitaire voorzieningen, beveiliging (Borg-2 gecertificeerd), volledige omheining plus een veilige en ruime entree vanaf de Legmeerdijk, is er aan al jouw wensen gedacht.
 
Beschikbare Storage boxen
Er worden 134 Storage boxen ontwikkeld, verdeeld over de twee lagen. Op de begane grond zijn de boxen 21 m2 BVO en op de eerste verdieping 18 m2 BVO, zie onderstaand.
 
-             Begane grond -          21 m2 BVO -           € 49.500,- VON excl. BTW
-             Eerste verdieping -    18 m2 BVO -           € 36.000,- VON excl. BTW 
 
Voor de actuele beschikbaarheid kan je contact met ons opnemen.
 
Voorzieningen op het park

Twee personen-/ goederenliften
Storage Club Aalsmeer is overzichtelijk ingedeeld en heeft aan beide kanten van het gebouw een ingang met een personen/goederenlift, zodat het nooit ver is naar je eigen Storage box.

Ruime parkeervoorziening
Er zijn ruime parkeervoorzieningen aan beide zijdes, waaronder de mogelijkheid om te parkeren met een aanhanger.

Beveiligd terrein (Borg-2 certificering)
Het terrein wordt afgesloten met een 5 meter brede elektrische schuifpoort en is 24/7 toegankelijk voor Storage box eigenaren.

Parkbeheerder
Een parkbeheerder zorgt ervoor dat het terrein en gebouw netjes blijft en dat iedereen de regels naleeft.

Veiligheid
Het terrein is uitstekend verlicht, wat zorgt voor goed zicht en een veilig gevoel. Bovendien zijn er 4K-camera’s geïnstalleerd over het hele terrein die continu actief zijn, waarbij veiligheid de hoogste prioriteit heeft.

Sanitaire voorziening
Op de eerste etage komt er een sanitaire ruimte met toiletten, wastafels en een water aansluiting. Een fijn idee bij hoge nood en zo kun je bijvoorbeeld ook een kopje koffiezetten in je eigen Storage box.

Eigen postbus
We bieden je de mogelijkheid van een postbus op het adres van je Storage box. Dit betekent dat je hier post kunt ontvangen en je bedrijf op dit adres kan worden ingeschreven. Efficiënt, veilig en ook gewoon makkelijk, zo’n bedrijfsadres.

Duurzaamheid
Waar mogelijk proberen we bij te dragen aan het milieu. Alle Storage boxen krijgen daarom een eigen zonnepaneel op het dak. Bij een gematigd energieverbruik, zorgt dit paneel ervoor dat je geen energiekosten hebt. Gebruik je meer energie, dan wordt de opbrengst van je paneel in mindering gebracht op je energierekening. 
 
Planning
De bouwwerkzaamheden zullen naar verwachting beginnen in het derde kwartaal van 2024, zodra 70% is verkocht en de omgevingsvergunning is verleend. De verwachte oplevering is Q2 2025, echter kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. 

Betaling
De betaling vindt plaats in drie betaaltermijnen. De eerste termijn betreft de aankoop van de grond, dit betreft 60% van de koopsom. De tweede betaaltermijn is na het gereed hebben van de fundering en betreft 20% van de koopsom. De laatste betaaltermijn betreft wederom 20% van de koopsom en dient voor oplevering betaald te worden.  
 
Vereniging van Eigenaren
Om ervoor te zorgen dat Storage Club Aalsmeer altijd netjes en goed onderhouden blijft, regelen we dit met een beheerder die gespecialiseerd is in het beheren van Vereniging van Eigenaren (VvE). Als koper ben je automatisch lid van deze VvE, die beheerd wordt door deze externe beheerder. Als eigenaar heb je stemrecht in de vereniging. De VvE draagt zorg voor het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijk delen van het project (terrein, gevel en dak). 
 
Bestemming
Koper dient zelf te toetsen of de beoogde activiteiten passen binnen het vigerende bestemmingsplan. De ontwikkelaar en makelaar adviseren je hier graag nader over, maar aanvaarden dienaangaande geen enkele aansprakelijkheid. 
 
Disclaimer
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend. De gebruikte afbeeldingen betreffen artist impressions. De uiteindelijke feitelijke situatie kan afwijken ten opzichte van deze artist impressions. 
Deze advertentie kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde. 

Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Garagebox

Laatste wijziging

6-3-2024

Perceeloppervlakte

3.907 m2

Vloeroppervlakte

18 m2

Bouwjaar

2025

Contractinformatie

Niet verhuurd

Huursom

€ 3.300

Vraagprijs

€ 36.000 v.o.n.

Factor

10,90

Eigendomssituatie

Volledig eigendom

Gemeente

Aalsmeer

Sectie

B

Nummer

6504

Reactieformulier

Locatie

Legmeerdijk 127

Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Vergelijkbaar aanbod

Image of Westzaan, J.J. Allanstraat

Westzaan

Adres op aanvraag
Perceel
€ 30.000
Image of Spoorlaan 20 e

Den Haag

Spoorlaan 20 e
Garagebox
€ 79.000
Image of Spoorlaan 5 G-38

Den Haag

Spoorlaan 5 G-38
Garagebox
€ 52.500
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.