Winschoten , St. Vitusstraat 1 C

9673AL

Groningen

€ 249.999
(k.k.)
Te koop
  • Projectontwikkeling - Winschoten  - St. Vitusstraat  1 C
  • Projectontwikkeling - Winschoten  - St. Vitusstraat  1 C
Projectontwikkeling - Winschoten  - St. Vitusstraat  1 C Projectontwikkeling - Winschoten  - St. Vitusstraat  1 C Projectontwikkeling - Winschoten  - St. Vitusstraat  1 C - image 1 Projectontwikkeling - Winschoten  - St. Vitusstraat  1 C - image 2 Projectontwikkeling - Winschoten  - St. Vitusstraat  1 C - image 3
Foto's 2

Omschrijving

Een Uniek project of mooie Beleggingskans: Vrijstaande woning en 4 Garageboxen met Bouwvergunning voor Twee Extra Woningen aan de St. Vitusstraat te Winschoten!

Deze opmerkelijke investeringsmogelijkheid biedt niet alleen directe inkomsten, maar ook de potentie voor toekomstige groei. Gelegen aan de St. Vitusstraat in Winschoten, omvat dit project een bestaande woning, vier garageboxen en een geldige vergunning om nog twee extra woningen te bouwen op het terrein van de garageboxen.

Laten we beginnen met de bestaande woning, die momenteel verhuurd is en dus al huurinkomsten genereert. Deze woning is een waardevolle aanvulling op je beleggingsportfolio en beschikt over een uitstekend energielabel A, wat betekent dat het niet alleen aantrekkelijk is voor huurders, maar ook milieuvriendelijk.

Begane grond:
De begane grond van de woning biedt een royale woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van een keukenblok met elektrisch fornuis, afzuigkap en oven, wat het tot een functionele ruimte maakt voor kookliefhebbers. Bovendien vind je hier de aansluiting voor een wasmachine.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping is er een ruime overloop en een badkamer, uitgerust met een douche, wastafel en een tweede toilet. Dit zorgt voor comfort en functionaliteit voor de bewoners.

De locatie in Winschoten is gunstig gelegen, met gemakkelijke toegang tot voorzieningen en openbaar vervoer, wat het aantrekkelijk maakt voor huurders en toekomstige bewoners.

Dit beleggingsproject aan de St. Vitusstraat is de kans die je niet wilt missen. Het biedt een combinatie van directe inkomsten, groeipotentieel en een gunstige locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om deze unieke investeringsmogelijkheid te bespreken. Een slimme investeerder ziet hier de toekomstige waarde!

Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Projectontwikkeling

Laatste wijziging

7-3-2024

Perceeloppervlakte

165 m2

Vloeroppervlakte

69 m2

Bouwjaar

1940

Contractinformatie

Niet verhuurd

Vraagprijs

€ 249.999 k.k.

Eigendomssituatie

Volledig eigendom

Gemeente

Winschoten

Sectie

F

Nummer

10565

Reactieformulier

Locatie

St. Vitusstraat  1 C

Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Vergelijkbaar aanbod

Image of Accamastraat 12

Leeuwarden

Accamastraat 12
Woning / appartement
€ 158.500
Image of Poolmansweg 51

Enschede

Poolmansweg 51
Kamerverhuurpand
€ 295.000
Image of Van Heutzstraat 5

Enschede

Van Heutzstraat 5
Kamerverhuurpand
€ 325.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.