Roosendaal, Brugstraat 1A

Roosendaal, Noord-Brabant
€ 375.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Brugstraat 1A Roosendaal, Noord-Brabant

€ 375.000
Verkocht

Commerciële ruimte met bovenwoning van in totaal circa 340 m² op een perceel van 189 m² gelegen in het centrum van Roosendaal.

Er is een omgevingsvergunning verleend voor de realisatie van een kleinere winkel, een bovenwoning en twee atelierwoningen. Met een aangepaste vergunning zijn ook nog andere invullingen denkbaar. Door de gemengde bestemming is er veel toegestaan.

Het pand verkeert in matige staat van onderhoud en zal moeten opgeknapt. In de onlangs verleende omgevingsvergunning zijn in ieder geval de volgende werkzaamheden al opgenomen:
- isolatie van het dak aan de binnenzijde;
- het plaatsen van nieuwe kozijnen op de begane grond;
- het aanbrengen van een nieuwe betonvloer op de begane grond;
- opdeling in een kleine commerciële ruimte en drie woonunits zoals genoemd.

Door de aanzienlijke oppervlakte kan echter ook een grote winkel, showroom of kantoor met een ruime bovenwoning en een groot dakterras worden gerealiseerd. Door de gemengde bestemming is er veel toegestaan dus er zijn ook nog alternatieven denkbaar.

Ten aanzien van de bouwkundige staat van de woning is een uitgebreid bouwkundig rapport van de Monumentenwacht beschikbaar. In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule en een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen. Het betreft een gemeentelijk monument. Voor renovatie bestaan subsidiemogelijkheden. 

Het object is gelegen op de hoek van de Brugstraat en Molenstraat, een verkeersintensieve locatie in de buurt van het Centraal Station van Roosendaal. Verder ligt de Jumbo op nog geen 200 meter afstand voor de dagelijkse boodschappen en is het centrum van Roosendaal op loopafstand.

In een straal van 550 meter zijn diverse bushaltes en Centraal station gelegen. Per auto zijn rijkswegen A17 en A58  binnen zeven minuten te bereiken.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Centrum Noord' met bestemming 'Gemengd-2' en functieaanduiding 'Detailhandel' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, kantoren en wonen alsmede de uitoefening van aan-huis-gebonden beroep toegestaan.

Brugstraat 1A

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Hilversum
Hilversum
€ 404.000
Image of Meerssen
Meerssen
€ 450.000
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
Image of Sleen
Sleen
€ 379.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.