Wijhe, Langstraat 47 47A T/M 47F

Wijhe, Overijssel
€ 495.000 (k.k.)
Te koop
Foto's

Langstraat 47 47A T/M 47F Wijhe, Overijssel

€ 495.000
Te koop

Nieuwbouw kans met scherpe aanneemofferte tot 1 juli 2021 in het centrum van Wijhe: zes appartementen en een verhuurde winkel

Kerngegevens: 

  • Koopsom: € 495.000,- k.k. 
  • Aanneemsom verbouwing: € 600.000,- te vermeerderen met btw
  • Huuropbrengst winkelruimte: € 9.540,- per jaar, te vermeerderen met btw (wordt verhuurd opgeleverd met een 5+5 jaar huurovereenkomst vanaf opleverdatum)
  • Prognose huuropbrengst appartementen: € 55.460,- per jaar
  • Totale huuropbrengst winkel en appartementen: € 65.000,- per jaar, deels te vermeerderen met btw

Aan de Langstraat wordt u de mogelijkheid geboden voor de herontwikkeling van zes gasloze zelfstandige appartementen en een commerciële ruimte.

De omgevingsvergunning voor de herontwikkeling is onherroepelijk en de leges zijn reeds betaald dus u kunt nagenoeg direct starten. 

De sfeervolle appartementen en het trappenhuis zijn voorzien van veel glaswerk waardoor een frisse uitstraling gerealiseerde wordt. Het appartement in het souterrain beschikt over een eigen directe toegang en de overige appartementen zijn bereikbaar via het centrale trappenhuis aan de achterzijde.

Appartementen

In het souterrain bevindt zich een appartement van circa 41 m². Het appartement op de begane grond heeft een oppervlak van circa 55 m². De appartementen op de eerste verdieping hebben een oppervlak van circa 49 m² en de appartementen op de tweede verdieping hebben een oppervlak van circa 32 m² en circa 30 m². 

De appartementen in het souterrain en op de begane grond hebben een eigen terras van circa 18 m². Aan de achterzijde is een gezamenlijk buitenterrein waarop eventueel buitenbergingen gerealiseerd kunnen worden. De appartementen op de 1e verdieping hebben een balkon van circa 9 m² en op de tweede verdieping beschikken de appartementen over een balkon van circa 7 m².

Winkelruimte

De winkelruimte op de begane grond heeft een oppervlak van circa 80 m²

Aannemer

Het staat een koper vrij om gebruik te maken van een reeds opgestelde aanbieding van een aannemer. De geoffreerde aanneemsom bedraagt circa € 600.000,- waarbij elk appartement is voorzien van een eigen warmtepomp. Neemt u voor meer informatie hieromtrent gerust contact op.

Wijhe

Wijhe beschikt over een sfeervol oud centrum met een actieve middenstand en is prachtig gelegen aan de IJssel. De Hanzesteden Zwolle en Deventer bevinden zich op circa 10 en 12 kilometer. Daarnaast beschikt Wijhe over een eigen station en busverbindingen.

Het geheel wordt geleverd “as is – where is”. Dit betekent dat de verkoper geen aansprakelijkheid aanvaardt in relatie tot fiscale, bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke staat van het verkochte in de ruimste zin van het woord.

Langstraat 47 47A T/M 47F

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

ObjectLangstraat 47 47A T/M 47F, Wijhe
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Tilburg
Tilburg
€ 475.000
Image of Rotterdam
Rotterdam
€ 530.000
Image of Rotterdam
Rotterdam
€ 465.000
Image of Kralendijk
Kralendijk
€ 560.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.