Beleggingspanden.nl

Boxx garageparken

De meeste kopers laten hun garageboxen direct door ons doorverhuren.

 Garages verhuren is altijd al een aantrekkelijke investering geweest. Maar Boxx Garageparken maakt het nu nog aantrekkelijker. Met hoogwaardige luxe nieuwbouwgarages - die staan in een goed beveiligd park - wordt mede dankzij een slimme financiële constructie een rendement van 13,5% netto behaald.  

 

Boxx heeft bovendien al huurders en regelt kosteloos de verhuur. Waardoor kopers geen gedoe met makelaars hebben of tegen hoge beheerkosten aanlopen.

 

Voordeel van de hefboomwerking van ons concept.

 

Wanneer kopers direct willen doorverhuren, bieden we ze de unieke mogelijkheid om eerst de garage te kopen en daarna pas de grond.

Men koopt dus de verplaatsbare garagebox eerst als roerend goed, maar wel met het recht op grondgebruik van 15 jaar. Na de periode van 15 jaar, wordt de garage (door middel van de aankoop van de onderliggende grond) onroerend goed.  De aankoop geschiedt tegen een van tevoren afgesproken prijs.

 

De initiële investering is door deze hefboomconstructie fors lager, waardoor deze grote garages bereikbaar worden voor veel kopers. Dit concept is inmiddels veel succesvoller gebleken dan op onze parken waarbij de garage én grond direct gekocht moet worden.

 

Apart kader:

Deze oplossing is ooit bedacht om onze klanten - die niet voldoende toegang tot financiering hadden - toch de mogelijkheid te bieden om een eigen garage te bezitten. Deze vorm bleek echter ook zeer gewild onder beleggers. Je investeert immers een stuk minder, en maakt daardoor een veel hoger rendement.

   

Overige voordelen van kopen en verhuren van een garagebox bij ons:

  • Garages binnen een beveiligd park, op a1 locaties

  • Toprendement tot 13,5%

  • Netto opbrengst, geen verhuurkosten

  • Garages van beton, 1e 15 jaar geen onderhoud

  • Professionele VVE

  • Mogelijkheid tot spreiden risico over meerder parken

  • Vrij verhandelbaar.

  • Op ieder park een Boxx Opslagverhuur vestiging aanwezig of in aanbouw. Hiermee bent u in de toekomst verzekerd van aanwas van nieuwe huurders.

Geen extra kosten

Naast het feit dat er geen onderhoud nodig is, zal Boxx kosteloos, voor de eerste periode van 15 jaar de facturatie, incasso en werving van nieuwe huurders doen. Hierdoor valt de verhuur inkomsten voor particulieren in box 3. Ideaal, makkelijk.  

 

Huurgarantie

U kunt ook verhuurde garages kopen inclusief huurgarantie. Voor 5, 10 of 15 jaar. Hier hebben we een aantal garages per park beschikbaar.

 

Boxx Garageparken

Boxx Garageparken bouwt parken in Assendelft, Zaandam, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid Oost, Utrecht en Amersfoort. Op de parken in Amsterdam, Utrecht en Amersfoort komen (of zijn al aanwezig)  grote Boxx Opslagverhuur (vergelijkbaar met Shurgard) vestigingen voor tijdelijke opslag. Deze regelen voor duizenden huurders reeds de facturatie, incasso. verhuurders van garages profiteren van bestaande systemen en de marketing van de Boxx Opslagverhuur bedrijven. In de kielzog van opslaghuurders trekken zij ook huurders voor garages.

 

De garages zijn al in aanbouw. Nog 34 garages beschikbaar waarvan een aantal met meerjarige huurgarantie. Huurcontracten zijn aanwezig bij oplevering.

 

Meer informatie: boxx-garageparken.nl/rendement.  

 

SLIMMER OPSLAAN