Beleggingspanden.nl
Vooraanzicht

Rotterdam, Schiedamseweg 117a & 117a BE

Schiedamseweg 117a & 117a BE
3026 AG Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 229.000,- K.K.

Beleggingspand met drie verschillende huurders / huurcontracten.

Winkel met zelfstandige bovenwoning met eigen entree en achtergelegen stenen opslag, gelegen aan een drukke winkelstraat, nabij historisch Delfshaven. In de directe nabijheid bevinden zich diverse bekende ketens, zoals Jumbo, Kruidvat, Hans Anders, Dirk en MC Donalds. Direct om de hoek vindt 2 x per week een zeer druk bezochte markt plaats.

De Schiedamseweg in een sterk opkomende winkelstraat, getuige de vele landelijke ketens die zich hier recentelijk hebben gevestigd. Bovendien is er vrijwel geen leegstand in deze straat te bekennen.

De winkel verkeert in een keurige staat. De voormalige dienstwoning mag ook verhuurd worden aan externe partijen, deze heeft sinds vorig jaar een eigen huisnummer heeft gekregen. In 2013 is de woning opgeknapt en voor het grootste deel gestoffeerd en gemeubileerd.

In 2016 is het volgende onderhoud aan de loods verricht: voor een groot deel (waar nodig) voorzien van nieuw voegwerk en opnieuw geïmpregneerd.

In 2016 is tevens het volgende onderhoud verricht aan de voorgevel:
- alle ramen en deuren opnieuw geschilderd
- badkamer voorzien van een nieuw kunststofraam
- gehele gevel waar nodig voorzien van nieuw voegwerk en overig herstelwerk zoals gaten dichtmaken
- onderhoud en reparaties aan dak en schoorsteen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging maandag 27 februari 2017

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 235 m2

Winkel: ca. 90 m²;
Woning: ca. 75 m²; (beletage)
Stenen achteruitbouw/loods: ca. 70 m².

De loods wordt momenteel via de ingang van huisnummer 115 bereikt. Met de eigenaar van huisnummer 115 is al een jarenlange samenwerking. De loods wordt al 30 jaar op deze manier verhuurd

Vanaf de achtergevel is de grond met met opstal/loods in eigendom, deze grond behoort dus niet tot de gemeenschap van de VvE (is eigen grond). Dit deel is bij dezelfde verzekeringsmaatschappij apart/extra verzekerd.

Kadastraal Gemeente Delfshaven, sectie H, nummer 4612 A1, groot 84 ca. & Gemeente Delfshaven, sectie H, nummer 4496, groot 95 ca.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1921
Bereikbaarheid Zeer goed. Tram en metro en betaalde parkeergelegenheid voor de deur.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het aangeboden object is als volgt verhuurd:

Huurder 1
De huurovereenkomst voor de winkelruimte is ingegaan op 1 april 2015 en loopt tot en met 31 maart 2017. Na verstrijken van deze periode, wordt de huurovereenkomst voortgezet tot 31 maart 2020. Daarna wordt de huurovereenkomst telkens voortgezet met vijf jaar.
Actuele huur winkelruimte € 11.520,- kale huur per jaar.

Huurder winkelruimte is contractant met nutsbedrijven voor winkel, appartement. Huurder winkelruimte ontvangt hiervoor van eigenaar het voorschot welk huurder van het appartement aan eigenaar betaald.

Huurder 2, dit gedeelte is in overleg leeg op te leveren voor studerende zoon of dochter.
De huurovereenkomst voor bovenwoning is ingegaan per 1 september 2016 en loopt voor één jaar. De actuele huurprijs bedraagt € 8.160,- huur per jaar (inclusief vergoeding stoffering en gedeeltelijke meubilering)

Huurder 3
De huurovereenkomst van de loods is ingegaan op 19 december 2013 tot en met 18 december 2015. Vervolgens is overeenkomst voortgezet met een periode van drie jaar tot 18 december 2018. Daarna wordt de huurovereenkomst telkens voortgezet met vijf jaar. Huurder winkelruimte 115 is tevens contractant met nutsbedrijven voor de loods.

Aanvangshuurprijs achtergelegen loods € 4.980,- kale huur per jaar.

Totale actuele huurprijs per 1 december 2016: € 24.660,- per jaar.

Huurders De loods is momenteel verhuurd aan een fysio/massagepraktijk (internationale keten), die tevens huurder is van Schiedamseweg 115. De winkelruimte is verhuurd aan een winkel voor huishoudelijke artikelen/apparaten etc. De woonruimte is verhuurd aan een particulier.
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 4.050
Indexering (toelichting) Jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 24.660,- per jaar. (geen btw)
Koopsom € 229.000,- K.K.
Factor 9,3

Overig

 
Aanvullende informatie

Voorzieningen pand:
Het pand is voorzien van een kunststof pui. Elektrisch zonnescherm en anti-inbraakhek welke zijn aangebracht door de eigenaar. Huurder huurt zelf een cv-ketel en is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud hieraan. De winkel en de bovenwoning zijn voorzien van radiatoren, de bovenwoning ook nog eens van een eenvoudige keuken en badkamer, welk in 2016 is voorzien van nieuw kunststof raamkozijn. In de winkel bevindt zich ook een keuken en toilet.

VvE:
Het pand is gelegen in een actieve Vereniging van Eigenaren.
Bijdrage VvE: € 960,- per jaar. (4/10e stemrecht)

Energielabel:
De winkel is voorzien van energielabel A. De woning is voorzien van energielabel F.

Gemeente:
Gemeente Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Inwoners gemeente: 616.260
Oppervlakte gemeente: 325,79 km²
Website gemeente: Rotterdam
Google Streetview: klik hier


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Schiedamseweg 117a & 117a BE, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.