Tilburg, Nassauplein 9a + 10

Tilburg, Nassauplein 9a + 10

Nassauplein 9a + 10
5046 PA Tilburg, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 325.000,- K.K.

Prima belegging is deze op uitstekende zicht locatie gelegen, (vanaf de Ringbaan West o.a), zeer goed bereikbare 235 m² winkel ruimte met daarboven zeer rendabele kamerverhuur. Ook bijvoorbeeld mogelijkheid aanwezig voor, kantoor, para medisch of anderszins. Door de rondom deels vrijstaande ligging ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Stabiele kamerverhuur. Huuropbrengst op aanvraag beschikbaar. De kamerverhuur is bij de Gemeente Tilburg bekend.

Voorgevel b.g. van 11 meter, in midden daarvan opgang van bovenliggende kamer verhuur woning dat ook binnen een heel klein deel van de winkelruimte opvult. Verwarming is apart aangelegd, dus eigen voorziening aanwezig, elektra separaat. Pand is in uitstekende staat van onderhoud en geeft de huidige eigenaar (op leeftijd) al jaren een uitstekend
rendement.

Een snelwegafrit, NS station en winkelvoorzieningen zijn op minder dan 1.000 meter gelegen.

Huidige bestemming is winkel met wonen en magazijn. In overleg met de gemeente kan ander gebruik worden toegestaan. Perceel wordt kadastraal gesplitst.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging dinsdag 18 november 2014

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 345 m2

Winkelgedeelte: 235 m²
Woongedeelte: 110 m²

Kadastraal Gemeente Tilburg, sectie O, nummer 3630
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar ca. 1959
Bereikbaarheid Deze ruimte ligt nabij de Hasseltrotonde (draaiend huis) en is vanaf de Ringbaan West zeer goed zichtbaar. Naastgelegen een in Tilburg zeer bekende interieur inrichting winkel.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Het winkelgedeelte is verhuurd aan een goed lopende bruidsmode zaak. Het huurcontract is in mei dit jaar verlengd met 5 jaar.

De vier kamers in de bovengelegen woning zijn volledig verhuurd.

De bruto huuropbrengst van het gehele object is ca. € 36.000,- per jaar.

De totale kosten voor verhuurder zijn ca. € 4.000,- per jaar.

De netto huuropbrengst van het gehele object is derhalve ca. € 32.000,- per jaar.

Huurders Divers.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 32.000,00 per jaar.
Koopsom € 325.000,- K.K.
Factor 10,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Bestemming:
Huidige bestemming is winkel met wonen en magazijn. In overleg met de gemeente kan ander gebruik worden toegestaan. Perceel wordt kadastraal gesplitst.

Gemeente Tilburg:
Website: www.tilburg.nl
Inwoners: 201.259


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Tilburg

Nassauplein 9a + 10, Tilburg
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.