Beleggingspanden.nl
Rothenbach

Rothenbach-Wassenberg (Duitsland),


41849 Rothenbach-Wassenberg (Duitsland).

Te koop Te koop  € 60.000,- K.K. (vanaf prijs)

Net over de Duitse grens bij Roermond bieden wij diverse bouwkavels vanaf 400 m² aan op Bouwplan Rothenbach. Het terrein is gelegen in het bos en grenst aan een prachtige golfbaan en natuurgebied ”Nationaalpark De Meinweg”.

De uitstekende infrastructuur op het bouwplan zorgt ervoor dat alle kavels zijn voorzien van goede toegangswegen, een rioleringssysteem en nutsvoorzieningen. Permanente bewoning is toegestaan op het terrein.

De omgeving van Rothenbach is rijk aan gelegenheden om te recreëren, te sporten, activiteiten te ondernemen en te genieten van de rust. Daarnaast bieden nabijgelegen steden Heinsberg en Roermond een divers winkelaanbod.

Het bouwplan Rothenbach ligt tussen Roermond en het Duitse Wassenberg. De A73 is binnen tien autominuten bereikbaar, waardoor het gebied een uitstekende aansluiting heeft met de rest van het wegennetwerk van Nederland.

Er zijn diverse kavels met verschillende oppervlakten beschikbaar op het terrein. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en een prijslijst contact met ons op.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Duitsland
Soort pand Internationaal
Laatste wijziging vrijdag 26 oktober 2018

Pandinformatie

 
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 60.000,- K.K. (vanaf prijs)

Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rothenbach-Wassenberg (Duitsland)

, Rothenbach-Wassenberg (Duitsland)
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.