Beleggingspand Amsterdam

Amsterdam, Schaepmanstraat 248 III+IV

Schaepmanstraat 248 III+IV
1051 JJ Amsterdam, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 345.000,- K.K.

Het betreft een zeer net appartement van ca. 100 m² met een groot dakterras en balkon in het gewilde Westerpark te Amsterdam. Het appartement is gelegen op de derde en vierde verdieping op de hoek van de Schaepmanstraat en het Van Bossepad met uitzicht over het water.

In 2009 is het gehele pand geheel gerenoveerd en gesplitst in appartementsrechten. Hierdoor voldoet het appartement aan alle eisen die hier heden ten dage aan gesteld worden. Tijdens de verbouwing is het gehele pand gestript en zijn alle woningen geheel nieuw opgebouwd. Elektra, wateraanvoer, waterafvoer, gas, ventilatie etc., het is allemaal vernieuwd.

Alle muren zijn strak gestuukt en geverfd opgeleverd. Tevens zijn de vloeren geïsoleerd met Fermacel isolatievloeren van 3 cm dik en is er tussen de balken geïsoleerd. Het elektraplan is ruimer opgezet dan de NEN norm waardoor er meer dan genoeg wandcontactdozen etc. aanwezig zijn.

Afgelopen jaren heeft de VvE onderhoud uitgevoerd aan de voorgevel (is in 2014 geheel nieuw gevoegd), en zijn er dakwerkzaamheden uitgevoerd in 2013 en 2015. O.a. zijn er zinken overkappingen geplaatst.

De grond is belast met particuliere erfpacht. Sinds half oktober 2011 heeft de Nederlandse Vereniging van Banken samen met een aantal overkoepelende organisaties besloten dat financierbaarheid geen beletsel meer moet vormen indien aan een aantal criteria door de erfverpachter wordt voldaan. De erfverpachter, Stichting Grondeigendom Amsterdam, voldoet aan al deze criteria.

De Vereniging van Eigenaars heeft een zogeheten groene opinie gekregen voor de erfpachtvoorwaarden, zodat financiering van o.a. dit appartement geen probleem meer zal zijn. Mochten er toch vragen etc. rijzen, dan zal verkoper zich voor 100% inzetten om dit traject te bespoedigen en waar mogelijk de koper assisteren mochten er vragen of onduidelijkheden zijn.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in wat voorheen het stadsdeel Westerpark heette (nu stadsdeel West). Dit gebied is ten tijde van de stadsvernieuwing ingrijpend aangepakt. Afgelopen paar jaar zijn onder andere de Schaepmanstraat en de van Bossestraat opgeknapt en zijn huurwoningen vervangen door koopwoningen.

De woning is op loopafstand gelegen van het Westergasfabriek terrein en het Westerpark, alsmede de Jordaan. Het openbaar vervoer is om de hoek en geeft u een uitweg in alle windrichtingen. Met de auto bent u in 5 tot 10 minuten op de Ring A-10.

Indeling:
Gezamenlijke entree op de begane grond.
Woning toegangsdeur op de 2e etage met de meterkast. Er zijn 8 groepen. Daarnaast is het water ook apart bemeterd.

Derde verdieping: Overloop met toegang tot drie slaapkamers, waarvan twee met toegang tot het balkon aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad met handdouche, separate inloopdouche en twee vaste wastafels. Separaat zwevend toilet met fonteintje. Tevens is er een ruime vaste kast met aansluiting voor een wasmachine en droger. Hier is ook de Itho Eco (mechanische ventilatie).

Middels een vaste trap komt u op de vierde verdieping. De ruime woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Deze is in een L-vorm geplaatst, waarbij een lage afscheiding is gemaakt met de woonkamer.

In de woonkamer bevindt zich een wenteltrap welke u brengt naar het dakterras. Op dit terras kunt u de gehele dag van de zon genieten!

Parkeren:
Parkeren kan voor de deur. Een parkeervergunning is via het parkeervergunningenstelsel aan te vragen.

Bezichtiging aan de binnenzijde is alleen mogelijk na prijsovereenstemming.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging donderdag 29 september 2016

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Kadastraal Gemeente Amsterdam, sectie Y, nummer 4561 A4
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 1930

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Het object is beschikbaar voor permanente bewoning.

De geprognosticeerde kale huurprijs is € 1.750,- per maand.


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 345.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Erfpacht:
Dit appartementsrecht is gelegen op grond uitgegeven op particuliere erfpacht.
De erfpacht bedraagt € 2.434 per jaar. Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar. Netto betaalt u circa € 1.550 euro per jaar, zijnde ca. € 130,- per maand.

Vereniging van Eigenaren:
De VvE bestaat uit 4 leden, is actief en wordt professioneel beheerd. De bijdrage is € 70,- per maand.

Energielabel: C

Verwarming/Warm water:
De verwarming en het warm water geschiedt middels een cv HR 107 combiketel. De gas- en elektrakosten bedragen voor de huidige huurders 95 euro per maand.

Algemeen:
Gemeente Amsterdam
Internet: www.amsterdam.nl
Inwoners: 800.000
Oppervlakte: 219 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Schaepmanstraat 248 III+IV, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.