Beleggingspanden.nl
Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 229

Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 229

Nieuwe Veenendaalseweg 229
3911 MJ Rhenen, Utrecht.

Te koop Te koop  € 206.582,- deels K.K. / deels excl. btw (evt. terug te vorderen)

Deze belegging betreft een nieuwbouw vakantievilla op eigen grond, van circa 76 m² gelegen op een unieke plek, midden in het bos en aan de rand van de Grebbelinie en de Veluwe en ook nog dichtbij gezellig dorpen als Rhenen en Veenendaal, op vakantiepark De Thijmse Berg. De vakantievilla is het gehele jaar beschikbaar voor verhuur maar kan ook een gedeelte van het jaar verhuurd worden. 

Het betreffen zogeheten 'Brons' vakantievilla's waarvan er slechts zeven ontwikkeld zullen worden. De indeling van de villa is als volgt: hal/entree, badkamer/toilet, geschakelde berging (6m²) of apart (keuze), slaapkamer (keuze) maximaal twee beneden en twee op eerste etage, woonkamer voorzien van openslaande deuren naar royale veranda van 25m², open keuken in U-opstelling en Pelgrim apparatuur, luxe moderne badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, designradiator, slaapkamers begane grond voorzien van boxspringbedden en kastenwand, vloer afgewerkt met hoogwaardig PVC, verwarming d.m.v. combiketel (vloerverwarming optioneel ook mogelijk), verlichting d.m.v. led inbouwverlichting, meranti wit gelakte trap naar eerste etage, balustrade van 80cm, slaapkamerindeling eerste etage in overleg. De objecten zijn voorzien van een eigen parkeerplaats. Tuinaanleg geschiedt in overleg met hovenier. 

De Thijmse berg bestaat al ruim 40 jaar en staat bekend om haar service en aandacht voor haar gasten. De Thijmse berg is gelegen nabij de Utrechtse Heuvelrug, de Veluwe, de Betuwe, eeuwenoude kastelen en landhuizen, tal van mogelijkheden voor buitensport, Ouwehands Dierenpark, diverse fiets en wandelroutes en de plaatsen Wageningen, Veenendaal en Rhenen. Het park biedt vele faciliteiten waaronder: waaronder: waterspeeltuin, verwarmd zwembad en kinderbad, indoor play, tennisbaan, broodservice, cafertaria en fietsverhuur. 

Het park is 365 dagen per jaar beschikbaar voor gebruik (permanente bewoning niet toegestaan).  Het hele jaar rond is er volop belangstelling voor huur. In de zomer verblijven recreanten graag in het hart van Nederland, bij bossen, water en ruimte. De rest van het jaar zijn er de vele expats van nabijgelegen universiteit en internationale bedrijven. Kortom, voor ieder jaargetijden uitstekende doelgroepen.

Bekijk hier de videopresentatie van de nieuwe vakantievilla's:

 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Recreatief vastgoed
Laatste wijziging dinsdag 9 april 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 300 m2
Vloeroppervlakte 76 m2

Vakantievilla: 70 m²
Berging: 6 m²

Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2017
Bereikbaarheid Middels de N233 is er zeer goede aansluiting op de A12 Arnhem-Utrecht (10 autominuten) en de A15 Nijmegen-Gorinchem (10 autominuten).

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Netto huursom: € 10.452 per jaar* excl. btw (6%)

* Na aftrek parkkosten, bemiddeling verhuur, verzekering, gas, water, licht en gemeentelijke lasten.

Eventueel is een 5-jarige garantie mogelijk tegen 5% per jaar ROI.


Investeringsprofiel

 

Koopsom € 206.582,- deels K.K. / deels excl. btw (evt. terug te vorderen)

Overig

 
Aanvullende informatie

Koopsom:
De koopsom is een totaalprijs van de vakantiewoning, inclusief kavel van ca. 340 m², tuinaanleg en inventarispakket.

Omgeving:
De Thijmse Berg ligt in Rhenen, in het hart van Nederland, zodat heel veel mooie plekjes en leuke uitjes makkelijk en snel te ontdekken en te ondernemen zijn. De Utrechtse Heuvelrug, de Betuwe of de Veluwe: u bent er binnen een kwartiertje.
In Rhenen en de directe omgeving (te fietsen of maximaal 10 minuten met de auto) vindt u de volgende recreatiemogelijkheden:

•Ouwehands Dierenpark in Rhenen
•De Grebbeberg
•Winkelen in Veenendaal
•Eten aan de Rijn bij De koning van Denemarken of Moeke Rhenen
•Overdekte speeltuin 'Schatkids' in Veenendaal
•Fietsen in de Vallei of Betuwe
•Dagje strand bij het Eiland van Maurik

Notaris:
Levering geschiedt bij projectnotaris in Rhenen (notariskeuze voor verkoper).

Algemeen:
Gemeente Rhenen
Internet: http://www.rhenen.nl
Inwoners: 19.425
Oppervlakte: ca. 42.99 km²

Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) en maken gebruik van vrijstelling voor deze aanbieding.

Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AF


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rhenen

Nieuwe Veenendaalseweg 229, Rhenen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.