Beleggingspanden.nl
Beleggingspand

Breda, Mastbosstraat 105

Mastbosstraat 105
4812 PB Breda, Noord-Brabant.

Te koop Te koop  € 695.000,- K.K.

Deze belegging betreft een winkelruimte met bovenwoning, een loods met bovenwoning, een praktijkruimte en een opslag van in totaal circa 493 m², gelegen in de wijk Princenhage te Breda. De winkelruimte wordt momenteel verhuurd aan een bakatelier en de loods wordt verhuurd aan een fietsenspeciaalzaak. De praktijkruimte wordt verhuurd aan een Bioresonantie die tevens de bovenste verdieping van de loods huurt, die is verbouwd tot appartement. De woning boven het bakatelier wordt bewoont door de huidige eigenaar maar wordt bij verkoop leeg opgeleverd. Er is een berging die deels wordt verhuurd als stalling voor een tweetal motoren.

Het geheel verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. De staat van het dak, dat is voorzien van PIR-platen is goed. Alle muren in het object zijn voorzien van muurisloatie (soms zelfs dubbel) en de verdieping en achterzijde van de loods van spouwmuurisolatie. Ook alle daken en het merendeel van de vloeren zijn voorzien van isolatie. De woning boven het bakatelier, alsmede het bakatelier zelf zijn voorzien van aluminium kozijnen met HR ++ glas. Op de verdieping boven de loods is een appartement gerealiseerd dat is voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ glas. Aan de achterzijde van het bakatelier is een uitbouw geplaatst waar de Bioresonantie in is gevestigd. Op het dak van de loods zijn 26 zonnepanelen geplaatst. De uitstekende isolatie zorgt voor een laag gasverbruik van slechts 3.000 m³ per jaar.

Het bakatelier op de begane grond is voorzien van een beton vloer met parket en beschikt over een toilet en ruime keuken, voozien van moderne apparatuur. De winkel heeft een representatieve en gezellige uitstraling. De bovengelegen woning die bereikbaar is middels een hal op de begane grond is voorzien van een moderne keuken met kookeiland, drie slaapkamers, apart toilet, badkamer met douche en toilet en een ruim dakterras. De loods waar de fietsenspeciaalzaak is gevestigd bestaat uit een showroom met een nette houten vloer, werkruimte, toilet en wastafel. Er is een berging aanwezig waar twee motoren worden gestalt. De bovenwoning die in de loods is gerealiseerd is voorzien van een nieuwe en moderne keuken en badkamer, laminaat vloer, slaapkamer, washok en apart toilet. De praktijkruimte is voorzien van een wachtruimte, drie behandelruimten, keuken en toilet. 

Het bakatelier is een speciaalzaak op het gebied van taarten. In dit bakkersparadijs kunnen klanten bakspullen kopen en workschops volgen. Tevens worden er taarten gemaakt op maat voor bijvoorbeeld bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Naast workshops worden er ook PME opleidingen gegeven die benodigd zijn om een gecertificeerd taartdecorateur te worden. 

De Bioresonantie biedt klanten de mogelijkheid om oorzaken van gezondheidsklachten uit te zoeken om deze vervolgens effectief te behandelen in de prakijk. Dit kan bijvoorbeeld behandeling zijn van verslaving en chronische ziekte. De huurder van de prakrijkruimte bewoont tevens de woning boven de loods.

Huurder van de loods op de begane grond, Ci CiCli, richt zij op de verkoop van tweedehands racefietsen. Ci CiCli beschikt over een groot merkenaanbod en bereikt klanten voornamelijk via haar webshop en nodigt hen uit op afspraak.

Deze prachtige belegging is gelegen op slechts enkele minuten afstand van winkelcentrum Princenhage met onder andere een Albert Heijn, Jumbo en Hema en op slechts vijftien autominuten van het centrum van Breda. Op fiestafstand is het Zaartpark, het Amphia Ziekenhuis en diverse horeca gelegen. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en er is een carpoort aanwezig waar twee auto's kunnen staan.Het object is uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A16, de A27 en de A58 alsmede per openbaar vervoer.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging donderdag 25 januari 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 618 m2
Vloeroppervlakte 493 m2

Bakatelier begane grond: circa 117 m²
Cicicli Loods: circa 96 m²
Bio Resonantie praktijkruimte: circa 64 m²
Bovenwoning tweede verdieping loods: circa 96 m²
Bovenwoning: circa 120 m²
 

Kadastraal Gemeente Princenhage, sectie I, nummer 3910, 2933, 5222.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar Circa 1920
Bereikbaarheid Zeer goed, op enkele minuten van het centrum van Breda en nabij diverse uitvalswegen richting de A58, A27 en A16.
Energielabel B

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Bakatelier:
Ingangsdatum: 1 mei 2017
Termijn: 3 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 mei 2020
Huurprijs: € 18.252,- per jaar.

Ci CiCli loods:
Ingangsdatum: 1 januari 2017
Termijn: 3 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 januari 2020
Huurprijs: € 6.240,- per jaar.

Bioresonantie praktijkruimte en bovenwoning loods:
Ingangsdatum: 1 mei 2017
Termijn: 3 jaar
Verlenging: 2 jaar + telkens 2 jaar
Opzegtermijn: 6 maanden
Momenteel lopende tot: 1 mei 2020
Huurprijs praktijkruimte: € 8.760,- per jaar.
Huurprijs: € 8.280,- excl. btw per jaar.
Totale huurprijs praktijk en loods: € 17.040,- per jaar.

Allart management postadres + brievenbus:
Ingangsdatum: 1 december 2015
Termijn: 1 jaar
Verlenging: telkens 1 jaar
Opzegtermijn: 3 maanden
Momenteel lopende tot: 1 december 2017
Huurprijs: € 900,- per jaar.

Motorstalling huurder 1:
Ingangsdatum: 1 november 2012
Termijn: minimaal 3 maanden
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 540,- per jaar.

Motorstalling huurder 2:
Ingangsdatum: 1 juni 2016
Termijn: minimaal 4 maanden
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 420,- per jaar.

Bovenwoning:
Bovenwoning is momenteel in eigen gebruik en zal leeg worden opgeleverd.
Geprognosticeerde huurprijs: circa € 12.000,- per jaar.

Totale brutohuursom: € 55.392,- per jaar.

Kosten Gas / Water / licht / tv en internet: € 5.551,20,- per jaar.*

Totale huursom na aftrek kosten: € 49.840,80

*Er is door verhuurder fors geinvesteerd in zonnepanelen waarvan energie direct wordt gebruikt. Dit zorgt voor een lagere energienota.

Zekerheidsstelling Waarborgsom € 9.639

Investeringsprofiel

 

Huursom € 49.841,- per jaar.
Koopsom € 695.000,- K.K.
Factor 13,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er is een contract met Ziggo ten behoeve van Internet en TV met een maandelijkse bijdrage van € 72,60 die zijn meegerekend in de totale kosten.

Algemeen:
Gemeente Breda
Internet: Gemeente Breda
Inwoners: ca. 182.304
Oppervlakte: ca. 83.07 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Vredehofstraat 3
3761 HA SOEST
Telefoon: 030-2253112
Fax: 030-2258023
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Breda

Mastbosstraat 105, Breda
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.