Beleggingspanden.nl
Deventer, Stalpaert van der Wielenstraat 23

Deventer, Stalpaert van der Wielenstraat 23

Stalpaert van der Wielenstraat 23
7412 MT Deventer, Overijssel.

Optie Optie  € 110.000,- K.K.

Net driekamerappartement van circa 80 m², gelegen in de groene wijk Zandweer te Deventer. Het object wordt momenteel verhuurd aan particulieren.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en is bereikbaar via een afgesloten portaal dat is voorzien van een intercominstallatie. Middels de entree bereikt men de hal die is voorzien van separaat toilet en provisiekast. De royale woonkamer beschikt over een houten vloer, veel lichtinval en een balkon aan de zijkant. Er is een keuken aanwezig met diverse inbouwapparatuur, een aansluiting voor witgoed en een systeemplafond. Vanuit de keuken is een tweede balkon aan de achterzijde te bereiken. Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers en een badkamer voorzien van wastafel en douche. Het object wordt verwarmd middels een cv-installatie die is gesitueerd in de eerste slaapkamer. Slaapkamer 1 beschikt tevens over een derde balkon. Het geheel is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Het appartement is gelegen in een zeer groene wijk met diverse parken en wateren en in de nabijheid van de IJssel. Op circa vijf minuten loopafstand zijn een tweetal supermarkten, waaronder Jumbo, en diverse overige dagelijkse voorzieningen gelegen. Het historische stadscentrum van Deventer is binnen slechts tien minuten te bereiken. Het centrum beschikt over een breed scala aan Internationale en landelijk opererende winkelformules alsmede diverse lokale retailers en gezellige horeca. Op circa tien minuten fietsafstand bevindt zich eveneens het centraal station en de Saxion Hogeschool. Voor de deur van het complex is voldoende gratis parkeergelegenheid en op 50 meter is de eerste bushalte gelegen. Middels diverse uitvalswegen vanaf de A50 is het object met de auto goed bereikbaar.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging donderdag 31 mei 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 80 m2

Externe bergruimte circa 16 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Deventer, sectie A, nummer 6571 - A4.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1960
Bereikbaarheid Goed, op circa 7 minuten fietsafstand van het centrum van Deventer en nabij diverse uitvalswegen richting de A50.
Energielabel D

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 april 2015
Termijn: 1 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 7.800,- per jaar.

Huurders zijn zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Huurders Particulieren
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 650

Investeringsprofiel

 

Huursom € 7.800,- per jaar.
Koopsom € 110.000,- K.K.
Factor 14,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Vereniging van eigenaren:
Er is een gezonde en actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 129,03 per maand.

Algemeen:
Gemeente Deventer
Internet: Gemeente Deventer
Inwoners: ca. 99.500
Oppervlakte: ca. 143.3 m²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Business Development
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site
Beleggingspand financieren

Kaart


Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Deventer

Stalpaert van der Wielenstraat 23, Deventer
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.