Beleggingspanden.nl
Gorinchem, Stephensonweg 14

Gorinchem, Stephensonweg 14

Stephensonweg 14
4207 HB Gorinchem, Zuid-Holland.

Te koop Te koop  € 2.925.000,- K.K.

Het aanbod betreft een fraai kantoorobject gevestigd in het centraal gelegen businesscentrum "Gorinchem Oost" met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 3.655 m².

De Stephensonweg is gemakkelijk te bereiken met de auto vanwege de direcet ligging direct aan de A15. Verder beschikt Gorinchem over een strategisch gelegen locatiepositie tussen Rotterdam, Utrecht en Den Bosch, wat zorgt voor een goede verkeers doorvoer in en vanuit all groten steden binnen de Randstad. Met openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar. Aan de entree van het bedrijventerrein is een halteplaats voor busdiensten. Op circa 10 minuten fietsafstand ligt het treinstation van Gorinchem. Rondom het object is een parkeerterrein aangebracht met gemarkeerde plaatsen. Ter hoogte van de entree zijn er bezoekers parkeerplaatsen, in totaal 68 parkeerplaatsen, en zijn er oplaadpalen voor elektrische auto’s.

Het solitaire kantoorobject heeft een viertal bouwlagen en zijn ingedeeld in kantoorkamers variërend in oppervlakten (VVO) van ca. 25 tot 70 m². De kamers zijn uitstekend te schakelen, zodat er eveneens grotere oppervlakten zijn te creëren (maximaal 300 m²). De indeling is gemaakt met behulp van systeemwanden. De kamers zijn voorzien van tapijt, systeemplafonds met verlichting en wandgootsysteem met bekabeling. Een aantal kantoren zijn voorzien van airconditioning. Het centrale gebied is voorzien van een receptiebalie, wachtruimte, sanitaire groepen en pantry’s. De renovatie van de ingang resulteerde in een kwalitatieve, moderne eerste indruk van het zakencentrum bij binnenkomst.

Meer dan de helft van het vervhuurbaar vloer oppervlak, circa 1.840 m² wordt gehuurd door een internationale speler waarvan het contract afloopt medio 2022. Naast de hoofdhuurder beschikt het pand over 10 additionele huurders. Het Kantoorobject heeft in totaal een bezettingsgraad van 74% en biedt dus voldoende potentieel voor waardetoevoeging. 

Op het perceel is het bestemmingsplan "Bedrijventerrein en stationsomgeving" van kracht met de enkelbestemming "Bedrijventerrein".

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging dinsdag 25 juni 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 3.665 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Gorinchem, Sectie F nummer 1263
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1989
Bereikbaarheid Goed
Energielabel C

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurgegevens

Totale kale huursom: € 278.643,- exclusief btw per jaar. 

Bij concrete interesse worden de kerngegevens van de huurovereenkomst verstrekt. 

Huurders Atrium Group B.V. & additionele huurders

Investeringsprofiel

 

Huursom € 278.643,- kale huur per jaar
Koopsom € 2.925.000,- K.K.
Factor 10,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente: Gorinchem
Provincie: Zuid-Holland
Inwoners: 35.125
Oppervlakte: 21,99 km²
Internet: www.gorinchem.nl


Contact

 
Aanbieder de heer Sandor van Moort
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Gorinchem

Stephensonweg 14, Gorinchem
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.