Beleggingspanden.nl
Sliedrecht, Kerkbuurt 117 en 117a

Sliedrecht, Kerkbuurt 117 en 117a

Kerkbuurt 117 en 117a
3361 BE Sliedrecht, Zuid-Holland.

Te koop Te koop  € 240.000,- K.K.

Winkelpand van circa 76 m² met bovengelegen woning van circa 50 m², gelegen in de historische winkelkern van Sliedrecht. De winkelruimte is recent verhuurd middels een langdurig huurcontract aan een tattoo-en piercingshop. De bovenwoning wordt per 1 september betrokken door een particulier.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. Zowel de winkelruimte alsmede de bovenwoning zijn in 2019 voorzien van diverse renovaties. Het geheel is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. 
De winkelruimte bestaat uit een begane grond op straatniveau met hal-/entrée voorzien van extra rolluik, een balie met winkelvloer, een nieuw separaat toilet en keukenblok en een kelderruimte voorzien van kantoor en cv-opstelling met toegang tot de achtergelegen tuin en recht van overpand naar de achteruitgang. De winkelruimte is voorzien van een nieuwe systeemplafond met verlichtingsarmaturen, linoleum vloer en airco installatie. Verwarming geschiedt middels een cv-inatallatie uit 2014. 

De bovenwoning is in 2019 voorzien van een nieuwe keuken met koel- vriescombinatie, inductieplaat en oven- magnetroncombi. Tevens is de badkamer nieuw geplaatst en voorzien van toilet, douche, wastafel en witgoedaansluiting. Er is een nieuwe laminaatvloer gelegd en er is een nieuwe cv-installatie geplaatst. Vanuit de keuken is het balkon te bereiken. 

De Kerkbuurt staat bekend als het historische centrum van Sliedrecht en kenmerkt zich door het vestigen van met name lokale ondernemers. Ook een aantal landelijk opererende winkelformules als Hema, Zeeman en Jumbo zijn hier gesitueerd. Bushaltes zijn te vinden aan de Middeldiepstraat (ter hoogte van het kruispunt met de Oranjestraat), aan de Kerkbuurt (net ten westen van het plangebied), aan de Oosterbrugstraat (aan de oostzijde van het plangebied) en het busstation aan de Burgemeester Winklerplein. De NS-stations van zowel Sliedrecht als Dordrecht, Rotterdam en Gorinchem zijn makkelijk te bereiken met de bus. Station Sliedrecht ligt op slechts vijf minuten fietsafstand.Met de auto is het object uitstekend bereikbaar vanaf de A15. In de nabije omgeving is er zowel voldoende gratis alsmede betaalde parkeergelegenheid.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Kerkbuurt-Oost' van kracht met enkelbestemming 'Centrum-1'. Dit maakt onder andere de volgende functie invullingen mogelijk: detailhandel, dienstverlening, horeca ctegorie 2 t/m 4, kantoren, zorgvoorzieningen en wonen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging woensdag 13 november 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 126 m2

Winkelruimte: circa 76 m² 
Bovenwoning: circa 50 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Sliedrecht, sectie K nummer 434
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1930
Bereikbaarheid Zeer goed, op vijf minuten fietsafstand van het NS-station, nabij bushaltes en op geringe afstand van de A15.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Winkelruimte:
Ingangsdatum: 1 augustus 2019
Termijn: 5 jaar
Verlenging: telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 augustus 2024
Huurprijs: € 850,- excl. btw per maand / € 10.200,- excl. btw per jaar.*

Woomruimte:
Ingangsdatum: 1 september 2019
Termijn: 1 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: 1 september 2020
Huurprijs: € 675,- per maand / € 8.100,- per jaar.

Totale huursom per jaar: € 18.300,- per jaar. (deels excl. btw)

*Huurder van de winkelruimte heeft een huurkorting tot 1 augustus 2020 van € 175,- per maand. In het tweede huurjaar tot 1 augustus 2021 heeft huurder een huurkorting van € 100,- per maand. 

Huurders Tattoo shop Rebelyells & Particulier
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.525
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks per 1 augustus en voor het eerst op 1 augustus 2020.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 18.300,- kale huur per jaar
Koopsom € 240.000,- K.K.
Factor 13,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Sliedrecht
Internet: www.sliedrecht.nl
Inwoners: 24.993


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Sliedrecht

Kerkbuurt 117 en 117a, Sliedrecht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.