Weesperzijde 73 I

Amsterdam, Noord-Holland
€ 747.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Weesperzijde 73 I

Amsterdam, Noord-Holland
€ 747.000
Verkocht

Deze dubbele bovenwoning ligt in een aantrekkelijke buurt (Amstel/Weesperzijde buurt, tegen de rand van De Pijp en het centrum aan van Amsterdam.

Deze dubbele bovenwoning beschikt over 2 zeer luxe uitgeruste appartementen (onverhuurd). De appartementen zijn voorzien van een huis beveiligings systeem, waarmee op afstand het licht, airco, verwarming tot zelfs de voordeur te openen is.

Appartement 1, gelegen op de eerste etage beschikt over een luxe keuken en badkamer uitgerust met stortdouche en jacuzzi en twee slaapkamers en een ruim dakterras.

Appartement 2, gelegen op de tweede en derde etage beschikt over 2 luxe badkamers (1 met een extra groot jacuzzi) 3 slaapkamers en een dakterras.

Vorig jaar is er een funderingscode II afgegeven. (Code 2: binnen 25 jaar geringe maar acceptabele schade te verwachten)

De woningen zijn niet kadastraal gesplitst en enventuele nieuwe eigenaar kan ervoor kiezen de twee appartementen te splitsen. Voor deze belegging kan men een short-stay vergunning aanvragen, de eigenaar heeft hierover al contact gehad met de Gemeente. Deze staat hier positief tegenover en na de betaling van de leges kan er voor 10 jaar een vergunning afgegeven worden.

Weesperzijde 73 I

This object has already been sold. If you are searching for a similar investment, you can use the search functionality, or <a href="/contact">contact</a>us.

Indicative calculation return on investment
Calculation
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Request financing information
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Leasing and management
Uw belegging goed verzekerd?
Insurance
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Request appraisal
Amsterdam
€ 835.000
Rijswijk
€ 650.000
Rotterdam
€ 775.000
Vlaardingen
€ 735.000
Reaction form
By sending this form you agree with our privacy statement
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙