Beleggingspanden.nl|Contact banner

Neem contact
met ons op

Contact us

Landdrostdreef 124
1314 SK Almere
+31 (0)30 225 3112
info@beleggingspanden.nl

Volg ons

Over ons

Beleggingspanden.nl is hét platform voor het kopen en verkopen van vastgoedbeleggingen. Het platform koppelt eigenaren en makelaars actief aan een netwerk van 100.000 vastgoedbeleggers voor de beste deal. De grootste groep gebruikers van het platform bestaat uit vermogende particulieren en family offices. Het aanbod varieert van een garagebox tot grachtenpanden en van een enkel object tot portefeuilles van enkele miljoenen.

Technologische ontwikkeling 

Beleggingspanden.nl heeft de afgelopen jaren een belangrijke technische ontwikkeling doorgemaakt. Het platform is in 2021 volledig verbouwd en in 2023 is een nieuwe huisstijl doorgevoerd. In die periode zijn er ook verschillende verbeteringen voor gebruikers doorgevoerd. Zo is er nu een overzichtelijk dashboard en wordt er op een gestructureerde manier meer informatie verstrekt zodat men hun aan- en verkoopproces beter kan begrijpen.

Nieuwe functionaliteiten

In de nabije toekomst zal Beleggingspanden.nl in samenwerking met een panel van makelaars en investeerders nieuwe functionaliteiten blijven ontwikkelen om kopers en verkopers effectiever met elkaar in contact te brengen voor een snelle en succesvolle transactie.

In de zomer van 2023 is de online dataroom funcionaliteit gelanceerd. Deze dataroom zit standaard bij een listing inbegrepen en zorgt ervoor dat gebruikers veilig documenten over een vastgoedbelegging kunnen delen. 

Sinds kort is de dataroom ook zonder listing beschikbaar zodat gebruikers ook zonder publiekelijk te adverteren hun beleggingspanden kunnen verhandelen. 

Tobias de Graaf | Beleggingspanden.nl
Tobias de Graaf
Senior Platform Manager
Benjamin Meijer | Beleggingspanden.nl
Benjamin Meijer
Junior Platform Manager

Reactieformulier

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.