Eerbeeklaan 52

Den Haag, Zuid-Holland
€ 129.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Eerbeeklaan 52

Den Haag, Zuid-Holland
€ 129.000
Verkocht

Deze belegging betreft een parterrewoning van circa 70 m² met aangelegde tuin, gelegen in het stadsdeel Rustenburg-Oostbroek in Den Haag. De woning is gelegen aan een brede laan, met parkeermogelijkheden, met uitzicht op een speelplaats. 

De parterrewoning beschikt over een eigen voordeur, drie slaapkamers, woonkamer, apart toilet en betegelde badkamer met douche. De woonkeuken is voorzien van een inbouwkeuken met kookplaat, oven, afzuigkap en koel/vriescombinatie. Het object is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas en beschikt over een eigen cv combi ketel uit 2017. In de tuin staat een vrijstaande houten berging van ca. 9 m2. Voor de woning is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.

Het stadsdeel Segbroek ligt in het westen van Den Haag. In de nabije omgeving van de woning zijn diverse winkel- en eetgelegenheden gesitueerd, waaronder HEMA, Albert Heijn, Intertoys, Primera en lokale slagerijen en slijterijen. Daarbij is een huisartsenpost gesitueerd op ca. 150 m afstand. Het stadscentrum van Den Haag is op circa 2,5 km gelegen. De A12 (Den Haag - grens Duitsland) is op ca. 4 km afstand gesitueerd en de dichtstbijzijnde tramhaltes op ca. 250 m. 

Eerbeeklaan 52

This object has already been sold. If you are searching for a similar investment, you can use the search functionality, or <a href="/contact">contact</a>us.

Indicative calculation return on investment
Calculation
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Request financing information
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Leasing and management
Uw belegging goed verzekerd?
Insurance
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Request appraisal
Hilversum
€ 200.000
Lo Pagán
€ 220.000
Lo Pagán
€ 169.000
Kralendijk
€ 150.000
Reaction form
By sending this form you agree with our privacy statement
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙