Utrechtsedwarsstraat 13-H

Amsterdam, Noord-Holland
€ 1.795.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Utrechtsedwarsstraat 13-H

Amsterdam, Noord-Holland
€ 1.795.000
Verkocht

Een kantoorpand van 293,15 v.v.o. gelegen op de begane grond van de Utrechtsedwarsstraat 13 in Amsterdam. Het object is verhuurd aan Iconic Studio's B.V., een full service creative PR agency voor € 98.205,- per jaar, te vermeerderen met btw. 

De kantoorruimte is recent gerenoveerd en kenmerkt zich door de zichtbare authentieke bouwstructuren in combinatie met een strakke afwerking. De fundering is in 2001 vernieuwd. Op het object is een enkelbestemming Gemengd-1 van toepassing. Daarnaast gaat het om een ondersplitsing van de bedrijfsruimte op de begane grond.

De Utrechtsedwarsstraat is een zijstraat van de Utrechtsestraat en staat bekend om de strategische ligging ten opzichte van de gebiedsontsluitingswegen en voorzieningen zoals winkels, supermarkten, cafés en restaurants.

In de nabije omgeving van de Utrechtsedwarsstraat zijn groenvoorzieningen gelegen zoals het Museumplein, het Vondelpark, het Sarpahtipark en het Oosterpark. Daarnaast is het een gebied waar wonen en werken in elkaar overvloeit en zowel creatieve als van oudsher formelere bedrijven hun intrek hebben genomen, zoals; De Nederlandsche Bank en McKinsey & Company.

Utrechtsedwarsstraat 13-H

This object has already been sold. If you are searching for a similar investment, you can use the search functionality, or <a href="/contact">contact</a>us.

Indicative calculation return on investment
Calculation
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Request financing information
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Leasing and management
Uw belegging goed verzekerd?
Insurance
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Request appraisal
Amsterdam
€ 199.000
Amsterdam
€ 265.000
Almere
€ 889.000
Blaricum
€ 149.500
Reaction form
By sending this form you agree with our privacy statement
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙