Leeuwarden, Naauw 9-11

Leeuwarden, Friesland
€ 767.500 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Naauw 9-11 Leeuwarden, Friesland

€ 767.500
Verkocht

Twee gehele Rijksmonumentale panden in het centrum van Leeuwarden met een totale grootte van 1.037,60 m² BVO. Het object bestaat uit winkel met opslagruimte op de begane grond (uitgevoerd in splitlevel) en drie bovengelegen verdiepingen, die momenteel niet verhuurd zijn. Op termijn is het mogelijk om deze verdiepingen te ontwikkelen naar wonen.

De panden zijn gelegen aan het Naauw, een gezellige winkelstraat die de Nieuwestad en Wirdumerdijk verbindt met de Kelders. Het Naauw wordt doorsneden door een stadsgracht, met aan weerzijden winkels. De panden zijn gelegen in de voetgangerszone. In de nabije omgeving zijn onder meer de Subway, Bakker Bart, ICI Paris XL, H&M en Kruidvat gevestigd.

De binnenstad van Leeuwarden kenmerkt zich door een groot aantal monumentale panden, unieke musea en sfeervolle straten. Leeuwarden is dan ook niet voor niets zeer populair bij dagjesmensen en toeristen.

De winkel wordt sinds mei 1998 gehuurd door I.E. Products B.V., ten behoeve van de damesmodeformule Fifty Six. FiftySix heeft zes winkels in het noorden van Nederland en een eigen webshop. Per 1 januari 2017 is er met de zittende huurder een nieuw huurcontract afgesloten voor een periode van tien jaar. Per 1 januari 2020 bedraagt de resterende looptijd derhalve nog zeven jaar. 

Naauw 9-11

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Roden
Roden
€ 680.000
Image of Emmen
Emmen
€ 675.000
Image of Schiedam
Schiedam
€ 795.000
Image of Barendrecht
Barendrecht
€ 760.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.