Maastricht, Populierweg 33

Maastricht, Limburg
Verkocht
Foto's

Populierweg 33 Maastricht, Limburg

Verkocht

Een kamerverhuurpand van circa 223 m² op een perceel van 435 m² gelegen in de wijk Limmel te Maastricht. De benodigde omgevingsvergunning en gebruiksmelding voor verhuur aan acht personen zijn aanwezig. 

Het object is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. In 2020 zijn er twee nieuwe cv-ketels en Velux dakramen geplaatst. De badkamers zijn in 2015 gerenoveerd. 

Deze woning is gelegen in een rustige straat in de Maastrichtse woonwijk Limmel. Alle dagelijkse voorzieningen zoals de basisschool, kerk, buurtcentrum, winkels en enkele horecagelegenheden liggen op korte loopafstand van de woning. De locatie in de wijk Limmel kenmerkt zich door de centrale ligging ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen richting centrum Maastricht, AZM, MECC, Vodafone, alsook ten opzichte van de autosnelwegen richting Eindhoven, Heerlen, Aken, Luik. In de wijk ligt ook de brandweerkazerne. De wijk telt diverse verenigingen zoals een fanfare, voetbalvereniging, toneelvereniging en meerdere zangkoren.

Indeling
Souterrain: kelderruimte.

Begane grond: hal voorzien van tegelvloer met meterkast, toiletruimte, twee douches en toegang tot de leefruimten. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset met fonteintje. Twee separate doucheruimtes voorzien van inloopdouche. Gesloten keuken, welke voorzien is van een eenvoudige aanbouwkeuken voorzien van een oven, 4-pits gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. De keuken biedt tevens toegang tot de tuin. Drie Slaapkamers.

Eerste verdieping: overloop met toiletruimte en toegang tot vier slaapkamers. Toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje.

Tweede verdieping: middels vaste trap toegang tot de 8e slaapkamer met eigen kitchenette en cv-berging met opstelling van de cv-installatie (HR combiketel Ferolli).
 

Populierweg 33

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Veenendaal
Veenendaal
€ 495.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 400.000
Image of Meerssen
Meerssen
€ 450.000
Image of Kerkrade
Kerkrade
€ 549.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.