Bolnuabo, Calle Felipe II, 5

Bolnuabo, Buitenland
€ 1.000.000 (excluding VAT)
Te koop
Foto's

Calle Felipe II, 5 Bolnuabo, Buitenland

€ 1.000.000
Te koop

Perceel bouwgrond van 705 m² gelegen in de baai van Mazarron in Bolnuevo. Deze stad is gelegen in de regio Murcia in het zuidoosten van Spanje. 

Het perceel is een van de weinige overgebleven locaties die geschikt is voor een grotere ontwikkeling. Het is mogelijk om een gebouw te realiseren met zeven luxe vakantie appartementen met een wettelijke vergunning voor commerciële korte termijn verhuur "Apartamentos Turisticos".

Het perceel op eigen grond wordt aangeboden met bouwvergunning, aansluitpunten voor water, elektriciteit, telecom en bouwtekeningen van de gerenommeerde architect HUMA uit Cartagena.

Er is een volledig taxatierapport opgemaakt door een RICS-taxateur met alle benodigde documentatie. De projectwaarde is vastgesteld op € 1.200.000,- vóór de bouw. Het project wordt aangeboden voor een vraagprijs van € 1.000.000,-. 

Het project is gelegen op de drempel van de zandstranden in het beroemde "Playa Bolnuevo". Deze wijk is populair onder expats aangezien diverse restaurants, bars en andere voorzieningen zich op loopafstand bevinden. Bovendien liggen de steden Cartagena en Murcia vlakbij. 

De baai van Mazarron is een bekend en populair vakantiecentrum voor de inwoners van Madrid en Murcia. Een nieuwe internationale luchthaven en een hogesnelheidstrein zorgen ervoor dat de kustlijn gemakkelijk te bereiken is. Het gebied is omgeven door bergen, prachtige stranden en baaien. De stranden van Costa Calida staan bekend als zeer schoon en het kustgebied offer haar bezoekers vele stranden met de Blauwe vlag status.

Over de verkoper 
De verkoper is een lokaal bedrijf gespecialiseerd in het toevoegen van waarde aan onroerend goed door renovatie. Zij nemen opdrachten aan van investeerders om het juiste onroerend goed te vinden, het te renoveren en het te verkopen of te verhuren voor een hoog rendement. Ze hebben een track record van meer dan 18 jaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe investeerders om een lange termijn partnerschap op te bouwen door te investeren in de regio Murcia.
Benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Vul dan het reactieformulier in. 

Calle Felipe II, 5

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

ObjectCalle Felipe II, 5, Bolnuabo
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Baños y Mendigo
Baños y Mendigo
€ 299.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 169.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 220.000
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.