Doornenburg, Sint Maartenstraat 7 en 7 a, b en c

Doornenburg, Gelderland
€ 689.000
Te koop
Foto's

Sint Maartenstraat 7 en 7 a, b en c Doornenburg, Gelderland

€ 689.000
Te koop

Volledig verhuurd beleggingspand bestaande uit vijf woningen en een garage van in totaal circa 368 m² in Doornenburg. Op de begane grond zijn drie woningen en de garage gesitueerd. Eén woning is gelegen op de eerste verdieping en één woning op de tweede verdieping.

App. 7 (85 m²) Luxe zelfstandige woning op begane grond met eigen entree aan de voorzijde. Indeling: entree, royale woonkeuken voorzien van een luxe Siematic inrichting met kookeiland en alle inbouwapparatuur, grote woonkamer met stucwerk wanden en plafonds, siergrindvloer met vloerverwarming, portaal met toilet, badkamer en slaapkamer, vaste trap naar 1e verdieping: overloop met cv en witgoedaansluitingen, luxe badkamer met stoomcabine, dubbele wastafel en wandcloset, royale slaapkamer met inloopkast. De woning is rondom voorzien van rolluiken.

App. 7 (45 m²) Zelfstandige extra woning met eigen entree aan achterzijde van het pand. Indeling: keuken met eenvoudige inrichting, hal, woonkamer met schuifpui, slaapkamer met kast voorzien van witgoedaansluitingen, badkamer met toilet, douche en wastafel. De woning is rondom voorzien van rolluiken.

App. 7a (53 m²) Zelfstandige woning met eigen entree op de begane grond aan achterzijde van het pand. Indeling: keuken met eenvoudige inrichting, hal, woonkamer met schuifpui, slaapkamer met cv-kast voorzien van witgoedaansluitingen, badkamer met toilet, douche en wastafel. De woning is rondom voorzien van rolluiken. In augustus 2020 is er een nieuwe keuken geplaatst en zijn de wanden en het plafond gestukt.

App. 7b (75 m²) Zelfstandige woning op de eerste verdieping, toegankelijk via het trappenhuis aan de zijkant. Het appartement beschikt over een woonkamer en suite, een keuken, gang, een slaapkamer, badkamers, een inloopkast en een balkon. Dit appartement heeft een eigen balkon en toegang tot het dakterras op de eerste verdieping.

App. 7c (50 m²) Zelfstandige woning op tweede verdieping. Indeling: gezamenlijke entree/trapopgang, eenvoudige keuken voorzien van gaskooktoestel en afzuigkap met dakkapel, woonkamer met bergruimte en 2 dakkapellen, slaapkamer met dakkapel en bergruimte, ruime badkamer met dakkapel, witgoedaansluitingen en douche, toilet en wastafel. Dit appartement heeft een airconditioning met buitenunit. Dit appartement heeft tevens toegang tot het dakterras op de eerste verdieping.

Garage (ca. 60 m²) Garage en opslagruimte aan de noordzijde van het object.

Extra informatie: In de tuin staat een externe ruime berging. Er staat naast deze berging nog een externe berging in de tuin welke is verdeeld in drie compartimenten. Aan beide zijden van het object is een oprit gesitueerd waarbij de oprit aan de zuidkant plaats biedt voor twee parkeerplaatsen en de oprit aan de noordkant plaats biedt voor één parkeerplaats.

De voorgaande omschrijving van de indeling is de indeling zoals deze door de gemeente destijds grotendeels is vergund. Deze wijkt enigszins af van de huidige situatie maar is eenvoudig aan te passen naar de vergunde situatie. Hoofdzakelijk is de huidige indeling gelijk als hiervoor omschreven echter op de volgende punten na: slaapkamer, badkamer en inloopkast op eerste verdieping aan de noordzijde zijn thans in gebruik door het appartement met huisnummer 7 aan de straatzijde op de begane grond welke toegankelijk zijn middels een trap op de begane grond. Het appartement met huisnummer 7 heeft aan de voorzijde en achterzijde een zelfstandige woning.

Installaties en voorzieningen: Balkon, dakterras, twee externe opbergruimten inclusief elektra, garage, 4 HR cv-ketels (Nefit), rolluiken, airco, 6 dakkapellen, alarminstallatie, elektrische overheaddeur.

Bijzonderheden:

 • Beleggingspand met vijf woningen
 • Garage/ opslagruimte
 • Betaalbare woningen met niet geliberaliseerde huurprijzen
 • Oplevering in verhuurde staat met nette bewoners
 • HR++ glas/ kunststof kozijnen/ onderhoudsvrij
 • In juli 2021 zijn twee cv-ketels vervangen

Huurpenningen:

 • St Maartenstraat 7 voorzijde € 825,-
 • St Maartenstraat 7 achterzijde € 495,-
 • St Maartenstraat 7 garage € 175,-
 • St Maartenstraat 7a achterzijde € 595,-
 • St Maartenstraat 7b eerste etage € 735,-
 • St Maartenstraat 7c tweede etage € 630,-

Totale jaarlijkse huur inkomsten : € 41.460

Sint Maartenstraat 7 en 7 a, b en c

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

ObjectSint Maartenstraat 7 en 7 a, b en c, Doornenburg
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Veghel (Erp)
Veghel
€ 650.000
Image of Deurne
Deurne
€ 600.000
Image of Heuvelstraat 58, 58a t/m 58c & 60
Veldhoven
€ 635.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 612.500
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.