Vlagtwedde

Vlagtwedde, Groningen
€ 150.000 (k.k.)
Verkocht
Recreatief vastgoed - Vlagtwedde -
Foto's

Vlagtwedde, Groningen

€ 150.000
Verkocht

Op Parc Emslandermeer te Vlagtwedde bieden wij zeven royale bouwkavels aan, voor het realiseren van het vakantiehuis van uw eigen dromen of als investering waarbij de kavels individueel kunnen worden uitgepond aan geïnteresseerden die een eigen woning willen bouwen. De zeven kavels worden verkocht in één transactie.

Parc Emslandermeer is gelegen in Zuidoost Groningen en is dé plek waar heerlijk genoten kan worden van rust en ruimte. Naast rust en ruimte beschikt Parc Emslandermeer ook over uitgebreide en comfortabele faciliteiten. Denk bijvoorbeeld van een subtropisch zwembad, tennisbaan, midgetgolfbaan en diverse horeca gelegenheden. Vanaf het terras van het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de 9-holes golfbaan.


De forse kavels, het omliggende groen, de bestaande infrastructuur en op het park aanwezige faciliteiten zorgen ervoor dat er direct na de bouw genoten kan worden van een droomhuis op een toplocatie. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een functioneel huurhuis voor twaalf personen of een woning die voldoet aan andere persoonlijke wensen en dromen.

De aangeboden kavels betreffen de nummers 43, 45, 47, 49, 51, 237 en 241 bijgevoegde plattegrond.

De kavels zijn gesitueerd op verschillende leuke plekken. Er kan gekozen worden voor een kavel aan de golfbaan of aan het binnenmeer met leuke eilandjes.

Parc Emslandermeer ligt vlakbij Vlagtwedde in Zuid-Oost Groningen, tussen Drenthe en Duitsland. Ontdek de ongerepte natuur in het Noorden, ontspan of ga juist actief bezig. De omgeving biedt voor een ieder wat wils; fietsen of wandelen in de eindeloze bossen, golfen, watersporten op de meren, vissen of een bezoek aan de vaak oude dorpjes en stadjes in de buurt. Ook bent u vanuit Vlagtwedde snel in de binnenstad van Groningen of Assen of bij de dierentuin in Emmen.


Op het park ligt een 9 holes golfbaan (par 64). De golfbaan is voor iedereen het hele jaar toegankelijk, ook zonder GVB of baanpermissie. Het is een afwisselende baan tussen de bossen en uitdagende holes met bijvoorbeeld een afslag op 15 meter hoogte. U kunt ook uw swing oefenen op één van de acht overdekte afslagplaatsen op de drivingrange.

In de directe omgeving van het park worden gedurende het hele jaar veel activiteiten en festiviteiten georganiseerd. 


Bieden vanaf € 150.000,- excl. btw


Land
Nederland
Soort pand
Recreatief vastgoed
Laatste wijziging
24-11-2021

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.