Antwerp, Suikerrui 30

Antwerp, Antwerpen
€ 1.850.000 (K.K.)
Verkocht
Horecapand - Antwerp - Suikerrui 30
Foto's

Suikerrui 30 Antwerp, Antwerpen

€ 1.850.000
Verkocht

Een horecapand en twee bovengelegen appartementen van circa 365 m² in totaal met 70 m² kelder en een front van circa 7,5 meter in het stadscentrum van Antwerpen. Het object is circa 150 meter van de Onze Lieve Vrouwekathedraal gelegen. De Suikerrui is de aanloopstraat van de Grote Markt, een plein in het stadshart waarvan de Schelde zich op 250 meter afstand bevindt.

Het object bestaat uit vier bouwlagen met mansardedak in kunstleien. De gevelbreedte is circa 8,5 meter. Op de begane grond bevindt zich een Italiaans restaurant met terras. Op iedere bovengelegen verdieping bevindt zich een appartement met één slaapkamer en één badkamer. De twee bovenste appartementen zijn in 2018, behoudens het plaatsen van nieuwe keukens, volledig gerenoveerd. De meters worden per unit berekend en de verwarming geschiedt middels gas.

Het volledige object is voorzien van dubbel glas. Op de begane grond zijn de kozijnen van aluminium en op de verdieping van kunststof. De drie verhuurbare units beschikken ieder over een eigen cv-ketel (op de twee bovenste verdiepingen zijn de ketels nieuw en ongebruikt). 

De Scheldekaaien, de rivierkade van de Schelde, worden gerenoveerd, heraangelegd en vergroend. De oplevering staat gepland voor medio 2020. Eveneens wordt het Stadhuis gerenoveerd. In de directe nabije omgeving van het object zijn vele eet- en winkelgelegenheden gesitueerd. Het object is goed te bereiken door middel van openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 160 meter gesitueerd. Op circa 3 loopminuten is de parkeergarage Grote Markt gelegen.

Onderhoud/werkzaamheden 2018:
Het gehele gebouw heeft een nieuwe elektriciteits bekabeling gekregen. Alle toevoer- en afvoerbuizen zijn vernieuwd. De twee bovenste appartementen zijn helemaal gerenoveerd en de badkamers zijn afgewerkt met douches, wc en badkamermeubilair. Deze zijn tot op heden nog niet gebruikt. Enkel de twee keukens dienen nog door een nieuwe eigenaar/verhuurder geplaatst te worden. 

De appartementen zijn helemaal wit geschilderd en beschikken ieder over één slaapkamer.

De trapopgang moet nog geschilderd worden met een afwerklaag, de onderlaag is reeds aangebracht. Verder is er geen plek welke binnenkort onderhoud nodig heeft.

De foto's van de binnenzijde en de plattegronden zijn op aanvraag beschikbaar.

Land
België
Soort pand
Horecapand
Laatste wijziging
14-10-2020
Suikerrui 30

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Valkenswaard
Valkenswaard
€ 675.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 590.000
Image of Heemskerk
Heemskerk
€ 240.000
Image of Heerlen
Heerlen
€ 1.850.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.