Willemstad, Jan Thiel

Willemstad
Verkocht
Woning / appartement - Willemstad - Jan Thiel
Foto's

Jan Thiel Willemstad,

Verkocht

Het project Villa Croatia
Villa Croatia betreft een in een mediterrane stijl ontwikkeld project bestaande uit 2, onder architectuur te realiseren, vrijstaande villa’s met elk 6 condominia/luxe appartementen, van ieder circa 95 m2.

Reeds 6 appartementen verkocht onder voorbehoud!

Croatie bouwconcept:
Het ontwerp is gebaseerd op een veel toegepast concept in Croatie, gelegen in Zuid Europa aan de Adriatische Zee. Kenmerkend voor dit concept is aan de ene kant de compactheid en aan de andere kant de ruimtelijke beleving. Door te werken met extra plafondhoogte wordt deze beleving kracht bijgezet. De L-Vormige woonkamer met open keuken draagt bij aan een versterking van het diagonaal effect. Dit effect brengt met zich mee dat de ruimte als bijzonder royaal wordt ervaren. Daarnaast beschikt ieder appartement over 2 royale 2- persoons slaapkamers. De porche van ruim formaat met openslaande deuren draagt ertoe bij dat het ruimtelijk effect nog intenser wordt beleefd.

De appartementen worden gerealiseerd in de wijk Jan Thiel.
Jan Thiel Baai staat vooral bekend om de goede duikmogelijkheden. De kleine plaats is vernoemd naar de baai waaraan hij ligt. Het is een gewoonte op het eiland om het gebied om de baai dezelfde naam te geven. De omgeving is erg tropisch, met palmbomen en cactussen. De plaats is de broedplaats van de fregatvogel en er komen ook veel flamingo's in het gebied. Deze laatste vogels zijn vooral te vinden op de zoutpannen.
De Jan Thiel Baai is het enige strand op Curaçao dat voor een groot deel is aangelegd door mensen. Het strand bestaat uit okerkleurig fijn zand waar bijna geen kiezelsteentjes of schelpen te vinden zijn. Je kan hier heerlijk loungen onder een palmboom en genieten van het mooie uitzicht van de open baai. Het strand van Jan Thiel Baai is echt een familiestrand en dus geschikt voor jong en oud.

Prijzen en eigen gereserveerde parkeerplaats in eigendom:
€ 130.000,- (inclusief makelaarscourtage, exclusief kosten notaris etc) voor de basisuitvoering. Een eigen parkeerplaats kost € 2.500,-.De verwachte start van de bouw is eind 2015.

Land
Curacao
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
10-2-2016
Jan Thiel

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Coja
Coja
€ 275.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 169.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 735.000
Image of Rijswijk
Rijswijk
€ 650.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.