Haarlem, Rivièradreef 10

2037 AG

Noord-Holland

€ 625.000 (k.k.)

Te koop
  • Winkelpand - Haarlem - Rivièradreef 10
  • Winkelpand - Haarlem - Rivièradreef 10
  • Winkelpand - Haarlem - Rivièradreef 10
  • Winkelpand - Haarlem - Rivièradreef 10
Winkelpand - Haarlem - Rivièradreef 10 Winkelpand - Haarlem - Rivièradreef 10 Winkelpand - Haarlem - Rivièradreef 10 Winkelpand - Haarlem - Rivièradreef 10 Winkelpand - Haarlem - Rivièradreef 10 - image 3

Omschrijving

Twee winkels gelegen op een dominante positie in hét winkelcentrum van Schalkwijk. Winkelcentrum Schalkwijk is momenteel volop in ontwikkeling. Vele nieuwe functies worden toegevoegd waaronder o.a. een nieuwe parkeergarage, horeca, woningen, maatschappelijke voorzieningen, publieke voorzieningen, enzovoort.
De winkeliersvereniging van dit winkelcentrum is zeer actief en organiseert veel activiteiten.

De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 360 m² verdeeld over de twee winkels.

Huurgegevens zijn op aanvraag verkrijgbaar.

LOCATIE:
Winkelcentrum Schalkwijk is volop in ontwikkeling en de eerste fase is reeds afgerond waar onder andere de nieuwe bioscoop en parkeergarage zijn gerealiseerd.
In fase 2 van de vernieuwing van Centrum Schalkwijk worden ongeveer 1.000 woningen gebouwd. Ook komt er zo’n 5.000 m² commerciële ruimte bij (geen detailhandel), waarvan 1.700 m² een sociaal maatschappelijke bestemming heeft. Ongeveer 14.000 m² openbare ruimte wordt vernieuwd en zo’n 8.000 m² structureel leegstaande winkelruimte verdwijnt.
Ook het voormalige VNU gebouw wordt herontwikkeld naar wooneenheden met in de plint 400m² commerciële ruimten. De huidige entree van de hoofdingang van Centrum Schalkwijk heeft een gesloten karakter.
Met de herinrichting van de openbare ruimte aan de noordzijde, het Evert Haverkortplein, ontstaat er voor omwonenden en gebruikers een overzichtelijk, mooi en veilig plein. Het nieuwe plein geeft het winkelcentrum een duidelijke voorkant en verblijfskwaliteit. De herinrichting van dit plein staat niet op zichzelf, maar sluit goed aan op de openbare ruimte die wordt aangelegd bij de ontwikkeling van fase 1 van Schalkwijk Centrum (onder meer het Floridablok en de bioscoop). Er is ook een relatie met een deel van Schalkwijk Midden (Stad tussen de bomen). Deze herinrichting zorgt voor een logische aansluiting op de openbare ruimte die wordt aangelegd voor Stad tussen de bomen.

Het object dient te worden aanvaard onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten en zal worden verkocht en geleverd conform het principe “as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaard in de bouwkundige, juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal aldus geen garanties verstrekken en zal geen enkele aansprakelijkheid ter zake aanvaarden.

BEREIKBAARHEID:
Gelegen in het overdekte winkelcentrum Schalkwijk. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Goed te bereiken met de auto en daarnaast ook zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, bus 3,7,73, de sneldienst R-NET 300 en auto N205/A9.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen: 
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Bodeminformatie: 
Op aanvraag verkrijgbaar. 
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

In de dataroom vindt u stukken zoals huurcontracten, kadastrale stukken en foto’s. Een link naar de dataroom kunt u per e-mail aanvragen.


Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Winkelpand

Laatste wijziging

26-7-2022

Perceeloppervlakte

354 m2

Vloeroppervlakte

360 m2

Bouwjaar

1971-1980

Contractinformatie

Volledig verhuurd

Huursom

€ 60.000

Vraagprijs

€ 625.000 k.k.

Factor

10,40

Eigendomssituatie

Volledig eigendom

Gemeente

Haarlem

Sectie

Y

Nummer

1953+3434

Locatie

Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Reactieformulier

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.