Landgraaf, Kantstraat 10 a,b,c

6374 EH

Limburg

€ 425.000
(k.k.)
Verkocht
  • Woning / appartement - Landgraaf - Kantstraat 10 a,b,c
  • Woning / appartement - Landgraaf - Kantstraat 10 a,b,c
  • Woning / appartement - Landgraaf - Kantstraat 10 a,b,c
  • Woning / appartement - Landgraaf - Kantstraat 10 a,b,c
  • Woning / appartement - Landgraaf - Kantstraat 10 a,b,c
  • Woning / appartement - Landgraaf - Kantstraat 10 a,b,c
  • Woning / appartement - Landgraaf - Kantstraat 10 a,b,c
  • Woning / appartement - Landgraaf - Kantstraat 10 a,b,c
  • Woning / appartement - Landgraaf - Kantstraat 10 a,b,c
  • Woning / appartement - Landgraaf - Kantstraat 10 a,b,c
Woning / appartement - Landgraaf - Kantstraat 10 a,b,c Woning / appartement - Landgraaf - Kantstraat 10 a,b,c Woning / appartement - Landgraaf - Kantstraat 10 a,b,c Woning / appartement - Landgraaf - Kantstraat 10 a,b,c Woning / appartement - Landgraaf - Kantstraat 10 a,b,c
Foto's 22
Plattegrond 4

Omschrijving

Te koop aangeboden per direct:

Zeer courant beleggingsobject bestaande uit 3 appartementen, ruime garage voor 2 auto’s en oprit (geschikt voor 3 auto’s). Tevens geschikt om eenvoudig te splitsen.

 

Algemeen;

Bouwjaar: 1995

Kadastrale aanduiding: Ubach over Worms  A 2745

Kadastrale grootte 215 m²

 

Het object is traditioneel gebouwd met beton- en steenconstructie, gemetselde gevels, deels zadeldak met pannen bedekking en deels met een betonnen plat dak met bitumineuze bedekking. Alle kozijnen zijn kunststof uitgevoerd met dubbele beglazing. Onderhoud binnen, onderhoud buiten en bouwkundige staat: Goed.

 

De woonruimte is zeer courant en goed verhuurbaar. Het object ligt in de in de nabijheid van het winkelcentrum van Ubach over Worms (gemeente Landgraaf).

 

Het object is gelegen in het bestemmingsplan: “bestemmingsplan Parkheide/ Waubach Noord”(onherroepelijk vastgesteld op 2007-04-03) met een enkelbestemming  “Wonen”.  

Indeling;

Begane grond: ruime garage geschikt voor 2 auto’s met fietsenplek en voor ieder appartement een eigen berging. Aan de achterzijde een grote oprit (geschikt voor 3 auto’s) welke is verhuurd aan de ernaast gelegen ondernemer. Lux entree met granieten vloer/trap. De traprailing is van rvs.

1e verdieping: driekamer appartement van 66 m2 GO met groot balkon aan de achterzijde alsook een balkon aan de voorzijde. Het appartement geschikt over een moderne keuken met inductie kookplaat, elektrische oven, afzuigkap en koelkast. De ruime badkamer met granieten vloer heeft zowel een ligbad als een separate douche, toilet en een vaste wastafel. Verhuurd voor onbepaalde tijd.

 2e  verdieping: driekamer appartement van 66 m2 GO een balkon aan de voorzijde. Het appartement geschikt over een moderne keuken met inductie kookplaat, elektrische oven, afzuigkap en koelkast. De ruime badkamer met granieten vloer heeft zowel een ligbad als een separate douche, toilet en een vaste wastafel. Verhuurd voor onbepaalde tijd.

3e  verdieping: driekamer appartement van 72 m2 GO een balkon aan de voorzijde. Het appartement geschikt over een moderne keuken met inductie kookplaat, elektrische oven, afzuigkap en koelkast. De ruime badkamer met granieten vloer heeft zowel een ligbad als een separate douche, toilet en een vaste wastafel. Verhuurd voor onbepaalde tijd.

 

Financiële gegevens;

Totale netto huuropbrengst: € 24.444,-

Kantstraat 10a: is voor onbepaalde tijd verhuurd voor € 657,90 per maand inclusief een garageplaats.

Kantstraat 10b: is voor onbepaalde tijd verhuurd voor € 637,50 per maand. Komt volgende maand leeg!

Kantstraat 10c: is voor onbepaalde tijd verhuurd voor € 591,60 per maand inclusief een garageplaats.

De ruime oprit aan de achterzijde (geschikt voor 3 auto’s) is verhuurd voor € 150,- per maand.

 

Energielabels:

Kantstraat 10a: Energielabel B

Kantstraat 10b: Energielabel A

Kantstraat 10c: Energielabel B

 

Bijzonderheden;

Het object verkeert in een keurige staat van onderhoud.

·         Het gehele complex is onaangebroken en is eigendom. Het object is uitgevoerd met een volledig gesplitste nutsvoorzieningen inclusief een aparte meter voor algemeen verbruik. Hierdoor kan het object mogelijk in de toekomst eenvoudig gesplitst worden in drie individuele appartementsrechten.

  • De appartementen zijn bij realisatie ca 1 meter dieper gerealiseerd dan op tekening staat weergegeven. Bij de weergegeven oppervlakten GO is hiermee rekening gehouden.
  • Er is geen volledig schuin dak op het appartementencomplex maar een deels betonnen platdak.
  • Ieder appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond.
  • Het poetshok op de begane grond beschikt over een elektrische boiler voor warm water.
  • Een deel van het buurpand staat op grond van het te verkopen pand ter hoogte van de grote parkeerplaats achterzijde. Zij hebben echter geen toegang tot het te verkopen object (maw geen erfdienstbaarheid).
  • Alle appartementen hebben nieuwe (doorgeluste) rookmelders (mei 2022).
  • De appartementen hebben tot op heden door de huidige eigenaar geen servicekosten betaald/in rekening gebracht.
  • Alle noodverlichting is recent vernieuwd en voorzien van LED verlichting en alle brandblussers zijn recent vernieuwd (juni 2022)
  • Het plafond van de garage is recent geïsoleerd (maart 2021).
  • De rolpoort (met afstandsbediening) van de garage is recent vernieuwd (augustus 2019).
  • Er is door de eigenaar recent een intercom met videophone geplaatst (dec 2015).
  • De inductie kookplaat met oven is recent vernieuwd.
  • Alle keukens in hoekopstelling zijn voorzien van een afzuigkap, inductiekookplaat met oven en een koelkast.
  • In verband met vochtdoorslag zal verkoper vóór notarieel transport zorgdragen voor het impregneren van de westelijke zijgevel.

Interesse?

De vraagprijs mag worden gezien als een bieden vanaf prijs.

Indien interesse vragen wij u telefonisch contact op te nemen.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Caregoed BV kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurder te voorkomen.

Oplevering

Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

 

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Woning / appartement

Laatste wijziging

22-5-2023

Perceeloppervlakte

215 m2

Vloeroppervlakte

280 m2

Nadere specificatie oppervlakte

Kantstraat 10a 66 m2 Kantstraat 10b 66 m2 Kantstraat 10c 72 m2

Bouwjaar

1995

Contractinformatie

Volledig verhuurd

Huursom

€ 24.444

Vraagprijs

€ 425.000 k.k.

Factor

17,40

Eigendomssituatie

Volledig eigendom

Gemeente

Ubach over Worms

Sectie

A

Nummer

2745

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Locatie

Kantstraat 10 a,b,c

Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Vergelijkbaar aanbod

Image of Schaesbergerweg 142, 142A, 142B

Heerlen

Schaesbergerweg 142 , 142A, 142B
Woning / appartement
€ 339.000
Image of

Hoensbroek

Heisterberg 66
Horecapand
€ 345.000
Image of Nieuwstraat 17 & 17a

Beek

Nieuwstraat 17 +17a
Overig
€ 375.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.