Aduard, Kloosterstraat 19-21

Aduard, Groningen
Verkocht
Overig - Aduard - Kloosterstraat 19-21
Foto's

Kloosterstraat 19-21 Aduard, Groningen

Verkocht

Deze vastgoedbelegging betreft een bedrijfscomplex met woning gelegen in Aduard, onder de rook van de stad Groningen. Het gebouw is destijds gerealiseerd als woonhuis met gezondheidscentrum en wordt momenteel verhuurd aan 1 persoon en een stichting.

Het betreft een zeer solide belegging. Het pand is laag verhuurd en biedt derhalve goede verhuurpotentie naar de toekomst toe!

Het object ligt in een woonwijk vlakbij het centrum, op een gezellige kruising nabij een kerk en schoolgebouw. Op kleine afstand ligt de stad Groningen.

BEDRIJFSGEBOUW BEGANE GROND
Na de entree bevinden zich aan weerszijden van de hal een toilet en diverse kantoorkamers. De tweede entree geeft toegang tot diverse kantoorkamers. Middels een vlizotrap is de vliering bereikbaar.

WOONHUIS
De hal geeft toegang tot de keuken, woonkamer, kelder, meterkas, toilet. De woonkamer is voorzien van een parketvloer. De keuken is voorzien van een zeer eenvoudig keukenblok met boven- en onderkastjes en een deur naar de tuin.

De verdieping is bereikbaar via een houten trap. Op de verdieping zijn vier slaapkamers, badkamer met wastafel, ligbad en douchemogelijkheid. Achter één van de slaapkamers bevindt zich een ruimte met aanrechtblok.

BUITEN
Op de oprit van de garage bestaat de mogelijkheid voor parkeren op eigen terrein. Langs de openbare weg zijn ruim voldoende parkeerfacaliteiten aanwezig.

Land
Nederland
Soort pand
Overig
Laatste wijziging
6-9-2012
Kloosterstraat 19-21

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Parkweg 123
Groningen
€ 725.000
Image of Eelde (gemeente Tynaarlo)
Eelde
Image of Assen
Assen
€ 1.250.000
Image of Dukatewei 2
Burgum
€ 497.500
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.