Almere, De Binderij 6-8 6

Almere, Flevoland
€ 945.000 (k.k.)
Verkocht
Kantoorpand - Almere - De Binderij 6-8 6
Foto's

De Binderij 6-8 6 Almere, Flevoland

€ 945.000
Verkocht

Het in appartementsrechten verdeelde kantoorgebouw van in totaal circa 878 m² is gelegen op bedrijventerrein De Binderij te Almere-Stad. Het gebouw uit 2004 verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en is bovendien erg onderhoudsvriendelijk.

In deze luxe kantoor villa bieden zitten een 7-tal kantoorunits met eigen voorzieningen gevestigd.  Dit object is zeer representatief en heeft de perfecte ligging op dit bedrijventerrein met ook nog eens 23 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het gehele gebouw is verhuurd voor circa € 57.500,- per jaar kale huur. Daarnaast betalen alle huurders servicekosten voor het onderhoud van de gezamenlijke binnenruimtes, het buitenterrein en de glasbewassing.

Er zijn 6 kantoren van circa 135 m² vloeroppervlak en één kantoor van circa 68 m². Welke reeds in appartementsrechten gesplitst zijn en dus ook per stuk verkoopbaar zijn.

Op dit bedrijventerrein zijn verschillende bedrijven gevestigd onder andere: Carwise, J’Esthé Cosmedische kliniek, Delimare, Dierenkliniek, Van Raaijen Hoveniers, Lumi Transport, ICT bedrijven, schoonmaakbedrijf en diverse webwinkels/groothandels.

In de omgeving zijn o.a. gevestigd: Airbrush Services Almere, Arissen Techniek, Bogaard Badkamers, BSO, Cosmetische Tandheelkunde Almere, Dierenambulance, Flevotax, Geometius, In.OG, Lumenplan, Minerva opleidingsgroep, MIT Installatietechniek, NauticBout - bootaccesoires, Pater, Politie Flevoland, THL Travel en Weinmann.

Locatie
Het object is gelegen op een binnenstedelijk bedrijventerrein aan de rand van de Literatuurwijk te Almere-Stad. In de directe omgeving zijn voorzieningen op het gebied van openbaar vervoer (NS-station Almere Muziekwijk en busbanen). Via de Hoge Ring (S101) en de Tussenring (S104) is er een goede verbinding naar de A6/A27 (Utrecht, Amsterdam, Lelystad).

Het passeren van de leveringsakte dient plaats te vinden bij Notariskantoor Smalbraak te Deventer.

Koopsom: € 945.000,- kosten koper 

Land
Nederland
Soort pand
Kantoorpand
Laatste wijziging
9-12-2021
De Binderij 6-8 6

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.