Almere, Drie kamerverhuurpanden

Almere, Flevoland
€ 750.000 (k.k.)
Verkocht
Kamerverhuurpand - Almere - Drie kamerverhuurpanden
Foto's

Drie kamerverhuurpanden Almere, Flevoland

€ 750.000
Verkocht

Deze belegging bestaat uit drie verhuurde kamerverhuurpanden gelegen aan Lingestraat 10, Staakmolenstraat 2 en Zeistpad 40, alle gelegen te Almere. De objecten worden bij voorkeur gezamenlijk verkocht. 

Lingestraat 10, 1316 CR te Almere (4 kamers)
Deze recent geschilderde tussenwoning van in totaal circa 100 m², uit bouwjaar 1982, beschikt over vier verhuurde kamers en is gelegen in de Waterwijk. Op de begane grond is de keuken in hoekopstelling uitgevoerd en aan de voorzijde van de woning gelegen. Aan de achterzijde is de eerste kamer gesitueerd, die tevens toegang biedt aan de achtertuin met berging. De eerste verdieping biedt plek aan twee kamers en een badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Op de tweede verdieping is de vierde kamer gesitueerd met dakramen. De woning is op circa 1,7 kilometer gelegen van het centrum van Almere. De dichtstbijzijnde bushalte is binnen zes loopminuten te bereiken. De rijksweg N702 is op circa 1,9 kilometer afstand gelegen en biedt een directe verbinding met de rijksweg A6 (Muiderberg - Joure).
Kadastrale gegevens: Gemeente Almere, sectie O, nummer 365 - Groot 123 m². 

Staakmolenstraat 2, 1333 EW te Almere (4 kamers + 1 garage)
Deze recent geschilderde en opgeknapte belegging van circa 135 m² uit bouwjaar 1985, betreft een hoekwoning met dakkapel en verhuurde garage. De L-vorminge inbouwkeuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De eerste kamer is gelegen aan de achterzijde en heeft direct toegang tot de achtertuin met achterom een plantsoen. Op de eerste verdieping zijn twee kamers gelegen, alsmede een badkamer met ligbad, wastafel en wandtoilet. De tweede verdieping beschikt over een kamer met dakkapel in een verhoogde kap. De cv-ketel is in eigendom. De buurt grenst aan de Bosrand. Via de Buitenring is er een goede autoverbinding met de A6 (Muiderberg - Joure) en de A27 (Breda - Almere). Het centrum van Almere-Buiten is op circa 950 meter afstand.
Kadastrale gegevens: Gemeente Almere, sectie N, nummers 396 en 4876 - Groot 148 m² en 70 m² (totaal 218 m²).

Zeistpad 40, 1324 ND te Almere (5 kamers)
Deze recent verbouwde en geschilderde tussenwoning uit bouwjaar 1981 van in totaal circa 125 m² is gelegen in de Stedenwijk. Op de begane grond is de keuken in een hoekopstelling uitgevoerd en aan de voorzijde van de woning gelegen. Aan de achterzijde van begane grond is de eerste kamer gelegen. Op de eerste verdieping zijn drie kamers gesitueerd, een badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. De zolderverdieping is recentelijk verbouwd tot 1 unit met een seperate slaapkamer, woonkamer met dakkapel en een keukenblok. De woning ligt aan een autovrijpad met voortuin met aansluitend een groenvoorziening en een brede stoep, en daaraan het fietspad. Aan de achterzijde is een ruime achtertuin aanwezig met een stenen berging. In de nabije omgeving zijn diverse eet- en winkelgelegenheden gesitueerd. Het object is goed te bereiken door zowel eigen- als openbaar vervoer. Op circa 450 meter is een bushalte gesitueerd en NS station Almere Muziekwijk op circa 1,2 kilometer. De uitvalsweg A6 (Muiderberg - Joure) is binnen zes autominuten te bereiken.
Kadastrale gegevens: Gemeente Almere, sectie K, nummer 4787 - Groot 127 m².

Alle panden beschikken over brandmelders en brandblussers.

Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
9-5-2018
Drie kamerverhuurpanden

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.