Amersfoort, Krommestraat 14a

Amersfoort, Utrecht
€ 385.000 (K.K.)
Verkocht
Winkelpand - Amersfoort - Krommestraat 14a
Foto's

Krommestraat 14a Amersfoort, Utrecht

€ 385.000
Verkocht

Deze winkelbelegging betreft een winkelruimte van circa 145 m², gelegen in hartje centrum van het historische en sfeervolle Amersfoort. De winkelruimte wordt sinds jaar en dag verhuurd aan een stabiele huurder die zich richt op de verkoop van stoffen en fournituren. 

Deze karakteristieke winkel bestaat al sinds 1900 en is daarmee één van de oudste winkels van Amersfoort. Een deel van de winkel is authenthiek ingericht. Op de begane grond is de winkel gesitueerd en aan de achterzijde bevindt zich de secundaire ruimte. Deze ruimte heeft een splitlevel. Momenteel is de huurder bezig om op de onderste verdieping van de splitlevelruimte een plek voor het geven van workshops te realiseren. 

Het vigerende bestemmingsplan is 'Binnenstad' en de geldende bestemming is Centrum-2. Dit betreft een ruime bestemming waarbij zowel detailhandel alsmede detailhandel met horeca van categorie 1 en 3 zijn toegestaan. De huidige huurder maakt van de winkel een belevenis die doet denken aan een museum. De winkel beschikt over de nieuwste modestoffen maar ook over stoffen die al tientallen jaren nergens meer te krijgen zijn. De huurder is actief op Social Media en krijgt uitsluitend positieve beoordelingen van haar klanten.

Het object is gelegen in een zijstraat van de hoofd winkelstraat van Amersfoort en maakt deel uit van het kernwinkelgebied. Het historische centrum van Amersfoort beschikt over een groot aanbod van internationale en landelijke winkelformules, lokale retailers, gezellige horeca, musea en bezienswaardigheden. Zowel het winkelaanbod als het woningaanbod in Amersfoort is de afgelopen jaren flink gestegen. De sfeervolle stad wordt steeds populairder en drukker. De Gemeente Amersfoort investeert flink om toeristen te trekken en de stad steeds aantrekkelijker te maken. In de stad is voldoende betaalde parkeergelegenheid. Het centraal station van Amersfoort ligt op circa vijf minuten van het centrum en in het centrum zelf zijn diverse bushaltes gelegen. Met de auto is object goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A1 en de A28. 

Land
Nederland
Soort pand
Winkelpand
Laatste wijziging
9-5-2018
Krommestraat 14a

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.