Amersfoort, Pieter Pijpersstraat 2 / Soesterweg 31

Amersfoort, Utrecht
€ 260.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Amersfoort - Pieter Pijpersstraat 2 / Soesterweg 31
Foto's

Pieter Pijpersstraat 2 / Soesterweg 31 Amersfoort, Utrecht

€ 260.000
Verkocht

Twee schuin achter elkaar gelegen beleggingsobjecten te Amersfoort. De objecten bevinden zich op loopafstand van Amersfoort Centraal Station en op enkele minuten van Amersfoort centrum.

Pieter Pijpersstraat 2, 3812 CJ Amersfoort:
Op de Pieter Pijpersstraat zit op de begane grond één keurige studio van ca. 45 m² met eigen nutsvoorzieningen. De studio is voorzien van een nieuwe vloer, keuken en badkamer.
Op de eerste en tweede etage bevindt zich één gedateerd appartement van ca. 80 m². Het appartement van ca. 80 m² is verdeeld over ca. 5 m² entree, ca. 50 m² eerste etage en ca. 25 m² zolder.

In het pand zijn twee ketels aanwezig, een gehuurde en een in eigendom verkerende. Het buitenschilderwerk, houtwerk en de kozijnen van dit beleggingsobject behoeven de aandacht. De huurder heeft het recht van onderhuur.

Soesterweg 31, 3812 AB Amersfoort:
Het woonhuis van ca. 72 m² is recent gemoderniseerd. Elektra, gas en water is vernieuwd, de wanden en plafonds zijn verbeterd en er is een keukenblok geplaatst. Het toilet werkt met een vermaler. In het pand is een gehuurde ketel aanwezig.

Indeling:
Centrale hal/verblijfsruimte met trapopgang en keukenblok. Toegang tot kamer aan de voorzijde met douchecabine en wastafel en toegang tot badkamer met bubbelbad. Toiletruimte. Eerste verdieping: halletje, berging met cv-ketel en drie kamers, waarvan twee met airco.

De woning is vanaf de openbare weg uitsluitend bereikbaar via een recht van overpad langs de woning Soesterweg 29 (dienend erf).

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
8-1-2014
Pieter Pijpersstraat 2 / Soesterweg 31

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.