Amersfoort, Trekvogelweg 5

Amersfoort, Utrecht
€ 179.500 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Trekvogelweg 5 Amersfoort, Utrecht

€ 179.500
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
21-8-2018

Deze belegging betreft een vierkamerappartement van circa 96 m² op de eerste verdieping van een portiekflat, gunstig gelegen tegen het groen aan in de wijk Liendert aan de kant van Rustenburg te Amersfoort. 

Het appartement participeert in een actieve en gezonde VvE en verkeert aan zowel buitenzijde als binnenzijde in goede staat van onderhoud. Vanuit de centrale entree welke voorzien is van brievenbussen, intercom trappenhuis kunt u naar het appartement op de eerste verdieping. Vanuit de entree van de woning heeft men toegang tot de diverse vertrekken. De royale woonkamer is erg ruim en geeft toegang tot het gevelbrede balkon gesitueerd op het westen. Via de hal heeft men toegang tot de 3 ruime slaapkamers. De badkamer en toilet (separaat) zijn eenvoudig afgewerkt. Het badkamer plafond behoeft enig onderhoud. De keuken bevindt zich aan de rechterkant bij binnenkomst van het appartement. De keuken is in een rechte opstelling geplaatst en biedt een groot werkblad en ruimte. Tot slot is er een interne berging aanwezig.

Liendert is een wijk die erg in trek is bij starters op de woningmarkt van Amersfoort. De wijk is een mooie mix van af en toe een locatie met hoogbouw, gecombineerd met laagbouw. Daarnaast beschikt de wijk over diverse groengordels. Achter het complex ligt een grootschalig waterwingebied met prachtig aangelegde parken, dat zich uitstekend leent voor een plezierige wandeling, of speelvertier in de populaire natuurspeeltuin. Liendert heeft vele eigen voorzieningen zoals winkels, basisscholen, een wijkcentrum, alsmede een sporthal. Tegelijk is ook het centrum van Amersfoort met alle faciliteiten nabij en goed bereikbaar (ca. 5 min. fietsen) en ook het nieuw te bouwen zwembad/sportcomplex ligt op loopafstand. Het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen, bijvoorbeeld richting Amsterdam, Utrecht en Zwolle, zijn zeer goed bereikbaar.

Trekvogelweg 5

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Hilversum
Hilversum
€ 200.000
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 220.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 169.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.