Amsterdam, Amstel 102

Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.325.000 (k.k.)
Optie
Foto's

Amstel 102 Amsterdam, Noord-Holland

€ 2.325.000
Optie
Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
30-9-2021

Geheel pand (Rijksmonument) aan de Amstel bestaande uit horeca-bedrijfsruimte en drie bovenwoningen van in totaal 150 m² op een perceel van 471 m² gelegen in de binnenstad van Amsterdam. 

INDELING 

Het pand bestaat uit drie appartementen en 1 bedrijfsruimte met horeca bestemming. De begane grond is verhuurd aan een horeca-exploitant. De huurovereenkomst bestaat uit 5+5 jaar.  

Begane grond - Bedrijfsruimte 

Op de begane grond opent binnenkort een nieuw horecaconcept haar deuren, genaamd Blin Queen. De eerste van Nederland, gelegen in het hart van Amsterdam.  

Eerste verdieping – 60 m²

Via het gezamenlijk trappenhuis bereik je het appartement aan eerste verdieping. Binnenkomst in de ruime open woon-keuken. De keuken is voorzien van een ingebouwde koelkast, kookplaat, vaatwasser, afzuigkap en combi-oven/magnetron. Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer met toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, dubbele wastafel, toilet en cv. 

Door de gehele woning ligt een strakke houten vloer. Authentieke details zoals de houten balken maken dat het een zeer charmant appartement is.  

Tweede verdieping – 53 m²

Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereik je het appartement op de tweede verdieping. 

De grote raampartijen in de woonkamer, met een indrukwekkend uitzicht, over de Amstel zorgen voor veel licht. De woning is voorzien van een strakke houten vloer. Door de gehele woning zijn authentieke details te vinden zoals de balken in het plafond. De keuken is voorzien van een ingebouwde koelkast, kookplaat, vaatwasser, afzuigkap en combi-oven/magnetron. 

Via de woonkamer is de badkamer te bereiken waar zich een wastafel, toilet, ligbad en CV kast te vinden zijn. De keuken is voorzien van een ingebouwde koelkast, kookplaat, vaatwasser, afzuigkap en magnetron. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de ruime slaapkamer. Vanuit de slaapkamer is het terras bereikbaar. Het terras is gelegen op het zuiden. 

Derde verdieping – 47 m² / Vierde verdieping – overige inpandige ruimte 10 m²

Middels de trap vanaf de tweede verdieping bereik je de woonkamer op de derde verdieping. De grote raampartijen in de woonkamer, met een indrukwekkend uitzicht, over de Amstel zorgen voor veel licht. De woning is voorzien van een strakke houten vloer. Door de gehele woning zijn authentieke details te vinden zoals de balken in het plafond. De keuken is voorzien van een ingebouwde koelkast, kookplaat, vaatwasser, afzuigkap en combi-oven/magnetron. Vanuit de keuken is het dakterras bereikbaar en gelegen op het Zuiden. Er is en separaat toilet met fonteintje.  

De vierde verdieping is bereikbaar via de open trap waar de slaapkamer en badkamer zijn gelegen. De badkamer is voorzien van wastafel, ligbad, wasmachine aansluiting. Tevens de cv-kast bevindt zich op de vierde verdieping. 

Het object is schuin tegenover de Stopera en op een steenworp afstand van het Rembrandtplein gelegen. Alles wat de binnenstad te bieden heeft binnen handbereik: Carré, de Hermitage, Hortus en natuurlijk de wereldberoemde grachtengordel. De locatie is zeer goed te bereiken met openbaar vervoer. Het metrostation Waterlooplein en Rokin zijn op loopafstand, tevens tramlijn 4 en 14.  

De bekende winkelstraten Kalverstraat en Utrechtsestraat zijn om de hoek. In de buurt is er een groot aanbod aan verscheidene winkels, restaurants en cafés. 

HUURGARANTIE 

De verkoper geeft een huurgarantie af voor 1 jaar met betrekking to de bovenwoningen. De huurders zullen intrek in de appartementen innemen na levering.  

Wanneer huurders vertrekken binnen het eerste jaar zal verkoper voor nieuwe huurder zorgen, na het verstrijken van het eerste jaar zal nieuwe eigenaar zelf een vervangende huurder moeten plaatsen. 

BIJZONDERHEDEN 

 • Eigen grond
 • Pand gesplitst in vier appartementsrechten
 • Fundering recent vernieuwd (2020) 
 • Pand gerenoveerd 2020 
 • Voor het aangeboden object geldt een verkoop op basis van ‘As is, Where is’ 
 • Niet bewoningsclausule van toepassing 
 • De appartementen en de bedrijfsruimte (begane grond) zijn ingemeten conform NEN2580 
 • Totaal bruto vloeroppervlakte 206 m², exclusief bedrijfsruimte 
 • Totaal woonoppervlakte 150 m², exclusief bedrijfsruimte  
 • Bedrijfsruimte 82 m² 
 • Jaarlijkse huuropbrengst voor het gehele pand € 104.000, -- 
 • Begane grond verhuurd voor € 45.000-, ex. btw per jaar, huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW 
 • Huurgarantie van 1 jaar voor de bovenwoningen, exclusief bedrijfsruimte door verkoper, huurders zullen intrek nemen na levering 
 • Verhuurprijs van de bovenwoningen van € 1.650,- per maand exclusief G/W/L 
 • Fantastische locatie in de binnenstad van Amsterdam met uitzicht op de Amstel en het Stopera 
 • Projectnotaris: Seinstra van Rooij notarissen te Amsterdam. 
Amstel 102

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

ObjectAmstel 102 , Amsterdam
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Veenendaal
Veenendaal
€ 2.250.000
Image of Project Lanzarote
Costa Tequise
€ 2.240.000
Image of Korte Koningsstraat 20
Amsterdam
€ 725.000
Image of Elandsstraat 3
Amsterdam
€ 2.995.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.