Amsterdam, Amsteldijk 128A

Amsterdam, Noord-Holland
€ 295.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Amsteldijk 128A Amsterdam, Noord-Holland

€ 295.000
Verkocht

Deze belegging bestaat uit een bedrijfsruimte van circa 67 m² VVO en is onderdeel van de gebouwen die de stedenbouwkundige poort vormen tot Plan Zuid en de vroegere Amstellaan en zijn daardoor zeer beeldbepalend. Komend vanaf de Berlagebrug zijn deze stoere, symmetrische blokken niet te missen.

Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud en is voorzien van een eigen cv-installatie en dubbel glas. Het gehele pand, waar acht appartementsrechten onderdeel van uit maken, wordt beheerd door een actieve Vereniging van Eigenaren.

Het kantoorpand is gelegen aan de Amstel in de Rivierenbuurt, nabij de Berlagebrug, Amstelstation en het Amstelhotel. Het is een bereikbare locatie op de grens van de wijk de Pijp en de Rivierenbuurt in Amsterdam stadsdeel Zuid. In de directe omgeving treft men een ruim aanbod van onder andere winkels (o.a. op de Rijnstraat, Maasstraat en Van Woustraat), restaurants, cafés en supermarkten. Ook het Martin Luther Kingpark ligt op loopafstand. 

Het object is gesitueerd op circa 2,3 kilometer afstand van de snelweg A10 (Ring Amsterdam). De bereikbaarheid met zowel eigen als openbaar vervoer is goed. Op circa 75 meter afstand zijn de haltes voor tramlijn 4 en 12 en buslijn 65 gesitueerd. Tevens is op circa 650 meter NS intercity station Amsterdam-Amstel gelegen.

Amsteldijk 128A

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 199.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 265.000
Image of Almere
Almere
€ 889.000
Image of Amersfoort
Amersfoort
€ 800.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.