Amsterdam, Amsteldijk 129-1

Amsterdam, Noord-Holland
€ 175.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Amsteldijk 129-1 Amsterdam, Noord-Holland

€ 175.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
15-10-2019

Aangeboden wordt dit laagverhuurde driekamerappartement van circa 44 m². De gebouwen waar het appartement onderdeel van is, vormen de stedenbouwkundige poort tot Plan Zuid en de vroegere Amstellaan en zijn doordoor zeer beeldbepalend. Komend vanaf de Berlagebrug zijn deze stoere, symmetrische blokken niet te missen. De bovenste verdieping van de hoogste hoekdelen kijken uit over zowel de Vrijheidslaan als de Amstel met een soort uitkijktorens. Opvallend zijn een halfrond granieten object op de hoek bij de Uithoornstraat (als een soort stootkussen) en een kunstig abstract baksteenornament op de Vrijheidslaan. Bijzonder zijn de landelijk aandoende houten luiken met een driehoekig raampje, boven in de torens, evenals en de grote overstekken. Hier en daar zijn wat licht golvende raampartijen en golvingen in de gevel te zien. Het complex is een goed voorbeeld van de op Frank Lloyd Wright geïnspireerde, late Amsterdamse Schoolstijl.

Het appartement verkeert in een goede staat van onderhoud en is voorzien van een cv-installatie alsmede dubbele beglazing. Het gehele pand, waar acht appartementen onderdeel van uitmaken, wordt beheerd door een actieve Vereniging van Eigenaren. 

Het object is gelegen aan de Amstel in de Rivierenbuurt, nabij de Berlagebrug, Amstelstation en het Amstelhotel. Het is een uitstekend bereikbare locatie op de grens van de populair wijk de Pijp en de Rivierenbuurt in Amsterdam stadsdeel Zuid. In de directe omgeving treft men een ruim aanbod van onder andere winkels (o.a. op de Rijnstraat, Maasstraat en Van Woustraat), restaurants, cafés en supermarkten. Ook het Martin Luther Kingpark ligt op loopafstand. 

De woning is gesitueerd op circa 2,3 kilometer afstand van de snelweg A10 (Ring Amsterdam). De bereikbaarheid met zowel eigen als openbaar vervoer is derhalve goed te noemen. Om de hoek zijn de haltes voor tramlijn 4 en 12 en buslijn 65 gesitueerd. Tevens is op circa 650 meter NS intercity station Amsterdam-Amstel gelegen.

De WOZ-waarde voor 2018 is vastgesteld op € 308.000,-

Amsteldijk 129-1

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Hilversum
Hilversum
€ 200.000
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 220.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 169.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.