Amsterdam - Duivendrecht , Pieter Braaijweg 71-73

Amsterdam - Duivendrecht , Noord-Holland
€ 550.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Pieter Braaijweg 71-73 Amsterdam - Duivendrecht , Noord-Holland

€ 550.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Kantoorpand
Laatste wijziging
2-11-2016

Het pand:
Dit beleggingspand maakt onderdeel uit van het bedrijvencentrum Amstel Business Park in Amsterdam. Het pand bestaat uit twaalf kantoorunits welke verdeeld zijn over twee etages. Op de eerste etage zijn er vijf kantoor-units en vier magazijnen. Op de tweede etage zijn zeven units. Het pand is voorzien van centrale verwarming en airco in elke unit. Ook supersnel internet is overal beschikbaar. Op beide etages is een keuken/pantry aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Op de tweede etage is tevens een lunchruimte gelegen. Daarnaast zijn er zeven parkeerplaatsen op eigen terrein.

De eerste en tweede etage zijn twee losse appartementen (met appartementsrecht dus) en kunnen daarom ook per etage verkocht worden.

Geschiedenis:
Het pand is in 1999 gebouwd en per 1 januari 2000 in gebruik als video facilitair bedrijf. Er worden dan in acht montage kamers TV-series gemonteerd voor alle Nederlandse omroepen. In januari 2010 worden de werkzaamheden van het facilitaire bedrijf gestaakt. Het pand wordt geschikt gemaakt voor en ingericht als bedrijfsverzamelgebouw. De beschikbare ruimten worden apart verhuurd aan mensen en bedrijven die in de media werken onder de naam: Media-Hotel, werkruimtes voor media-professionals.

Vanaf de start slaat dat concept aan. Op dit moment is de bezettingsgraad zo’n 95%. Voor de huidige huurders is het concept de doorslaggevende reden om voor dit pand te kiezen. Op dit moment hebben een video producent, een video editor, een componist, twee artist/tour managers en drie muziek producers één of meer ruimtes in gebruik.

Pieter Braaijweg 71-73

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Terneuzen
Terneuzen
€ 640.000
Image of Almere
Almere
€ 889.000
Image of Sneek
Sneek
Image of Hilversum
Hilversum
€ 612.500
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.