Amsterdam, Hasebroekstraat 21-2

Amsterdam, Noord-Holland
€ 325.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Hasebroekstraat 21-2 Amsterdam, Noord-Holland

€ 325.000
Verkocht

Deze belegging betreft een appartement van circa 51 m² met bovengelegen zolderstudio van circa 27 m², gelegen in de wijk Oud-West en nabij het centrum van Amsterdam. Het appartement is momenteel verhuurd aan particulieren.

Het object verkeert in redelijke staat van onderhoud. Het object is voorzien van houten kozijnen met deels dubbele en deels enkele beglazing. De badkamer in het appartement beschikt over mechanische ventilatie en de badkamer op de zolderstudio over natuurlijke ventilatie. De warmwatervoorziening in het appartement is geregeld middels een keukengeiser en op de zolderstudio middels een close-in boiler. Beiden verdiepingen worden verwarmd door een eigen gashaard. De zolderstudio beschikt over een dakkapel.

Entree van de woning op de tweede verdieping: Ruime slaapkamer aan de voorzijde met openslaande deuren naar een klein balkon, woonkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon op het zuiden, nette dichte keuken, eenvoudige badkamer met douche en toilet. De zolderstudio beschikt over een eigen keukenblok en badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel.

Het appartement ligt in een rustig straatje, maar midden in een levendige buurt. Om de hoek vindt men De Ten Katemarkt, de Kinkerstraat en de bekende “Hallen” (met o.a. de Foodhallen, de Filmhallen, de Kanarieclub en de bibliotheek). Het prachtige Vondelpark is op loopafstand gelegen. Alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik en het centrum is lopend of per fiets prima te bereiken. Diverse metro en bushaltes zijn om de hoek gelegen en met de auto is het object prima te bereiken middels diverse uitvalswegen vanaf de A4, A5 en A10.

Hasebroekstraat 21-2

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Baños y Mendigo
Baños y Mendigo
€ 299.000
Image of Coja
Coja
€ 275.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 835.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.