Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73

Amsterdam, Noord-Holland
€ 1.475.000 (K.K)
Verkocht
Bedrijfspand - Amsterdam - Jacob Krüsestraat 73
Foto's

Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Noord-Holland

€ 1.475.000
Verkocht

Het object betreft een bedrijfspand van circa 956 m² (BVO) in Amsterdam-Zuidoost en is gelegen in een woonwijk direct naast de basisschool 'Het Gein'. Het object is voor de duur van tien jaar verhuurd aan een kinderdagverblijf. 

Het betreft een object dat in 2002 is gebouwd, uitgebreid met een bouwlaag in 2007 met een beton-staalconstructie en is voorzien van trespa/hout gevels, kunststof raam- en deurkozijnen, dubbel glas/veiligheidsglas en een geisoleerd dak,gevels en vloeren. Tevens is het object voorzien van een centrale verwarming, radiatoren, airconditioning units, alarminstallatie, toegangscontrole, brandmeldinstallatie, brandblussers, rookmelders en brandhaspels. Het pand is voorzien van een energielabel A.

De begane grond bestaat uit vijf peutergroepen, slaapruimten, buggyruimten, speelhoek, opslag, kantoorm keuken, kantine en sanitair. De eerste verdieping bestaat uit een keuterhoek, speelzalen, recreatieruimte, handarbeidruimte, computerruimte, kantoor, opslag en sanitair. Het buitenterrein is ingericht met groenvoorzieningen, een speelplein en speeltoestellen. 

Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Gaasperdam’ welke is vastgesteld op 20 februari 2007 en is geheel onherroepelijk per 24 november 2009 met als bestemming “Maatschappelijke voorzieningen”.

Het object is op circa zes minuten gelegen vanaf de snelweg A9 en op circa zes minuten loopafstand van een busstation. 

Het object is gelegen op voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 Amsterdam zijn van toepassing. De expiratiedatum van de huidige overeenkomst is 15 oktober 2052. De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 7.148,-

Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
2-12-2019
Jacob Krüsestraat 73

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.