Amsterdam, Osdorperban 70 & 72

Amsterdam, Noord-Holland
€ 570.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Osdorperban 70 & 72 Amsterdam, Noord-Holland

€ 570.000
Verkocht

Te koop wordt aangeboden een tweetal winkelunits van in totaal ca. 267 m² VVO aan de Osdorperban 70 & 72 te Amsterdam. De twee winkelunits vallen onder één object en worden als geheel aangeboden.

Het object bevindt zich in de wijk Osdorp-Oost. De Osdorperban betreft een doorgaande weg welke West-Osdorp verbindt met Oost-Osdorp. De aangeboden winkelunits bevinden zich in het midden van een winkelstrook waar zich een diversiteit aan winkels vestigt.

In de directe omgeving bevinden zich diverse horecagelegenheden, drogisterijen, supermarkten en kledingwinkels. In Osdorp zijn de afgelopen jaren veel woningen gerealiseerd. Ook in 2019 en de nabije toekomst zal er veel woonruimte worden bijgebouwd, zo wordt er aan de achterzijde van het aangeboden object momenteel een zorginstelling getransformeerd naar woningen. Het aantal klanten dat de winkelstraat bezoekt zal door het groeiende aantal bewoners de komende jaren blijven toenemen.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Wildeman- en Blomwijkerbuurt' van kracht met enkel bestemming 'Gemengd-1' en functieaanduiding 'detailhandel'. Deze enkelbestemming en aanduiding maken onder andere de volgende functie invullingen mogelijk: bedrijf categorie A, consumentverzorgende dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen. 

Osdorperban 70 & 72

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Lelystad
Lelystad
€ 575.000
Image of Tilburg
Tilburg
€ 510.000
Image of Goirle
Goirle
€ 615.000
Image of Zutphen
Zutphen
€ 485.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.