Amsterdam, Paasheuvelweg 34-H

Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.100.000 (K.K.)
Verkocht
Kantoorpand - Amsterdam - Paasheuvelweg 34-H
Foto's

Paasheuvelweg 34-H Amsterdam, Noord-Holland

€ 2.100.000
Verkocht

Aangeboden wordt het moderne bedrijvengebouw 'Carte Blanche' gelegen op bedrijvenpark Amstel III te Amsterdam. Het in 2001 gebouwde object is in 2015 geheel herontwikkeld tot een multifunctioneel bedrijvencentrum op de verdiepingen met Café Carte Blanche op de begane grond. Het object is voorzien van veertien eigen parkeerplaatsen.
Tijdens de herontwikkeling is de entree aangepast van de zijde Muntbergweg naar de zijde Paasheuvelweg, de entreeroute tot Amstel III, waardoor de zichtbaarheid is toegenomen. Hier is ook een terras en buitenterrein gelegen. De horecaruimte groeit momenteel uit tot een ware trekpleister voor personeel van omliggende kantoren en het AMC.

Het vier verdiepingen tellende gebouw is een echte eye-catcher, onder meer door de kenmerkende geveltekening die knipoogt naar de Amsterdamse binnenstad. De uitstraling die het pand biedt aan de buitenzijde, komt aan de binnenzijde minstens zo tot uiting. Het pand is hoogwaardig afgewerkt en heeft door de toegepaste materialen en kleuren een frisse en hippe uitstraling.

Bedrijventerrein Amstel III is onlangs een nieuwe weg ingeslagen met een geleidelijke transformatie van werkgebied naar meer gemengde functies. Hiermee wordt leegstand tegengegaan en krijgt het gebied een nieuwe impuls. In 2014 is hiervoor het bestemmingsplan aangepast, waardoor horeca, detailhandel, hotels nu ook tot de mogelijkheden in het gebied behoren.

Amsterdam Zuidoost wordt gewaardeerd als één van de beste multifunctionele kantoorlocaties in de Randstad. Inmiddels hebben veel grote bedrijven voor Amsterdam Zuidoost gekozen voor de vestiging van hun (hoofd)kantoor. Denk onder meer aan Cisco Systems, Mc Donalds, AON, Getronics, ABN AMRO en Markt Select. Het AMC (Amsterdams Medisch Centrum) met vele faciliteiten is op loopafstand gelegen. Daarnaast bevinden het winkelcentrum Amsterdamse Poort, IKEA, Fletcher Hotel Amsterdam, Praxis en de Foodstrip zich in de directe omgeving.

Bereikbaarheid
Per auto: uitstekende bereikbaarheid door de ligging direct aan de afslag S111 in het knooppunt van de A2 met de A9.

Bus/tram/metro: Op loopafstand is station Holendrecht gelegen waar zowel trein als metro directe verbindingen heeft met station Bijlmer, Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal.

Voorzieningen.
Het pand is onder meer voorzien van de volgende voorzieningen:
- liftinstallatie
- brandmeldinstallatie
- kabelgoten
- glasvezelaansluiting
- hydrofoorinstallatie

Land
Nederland
Soort pand
Kantoorpand
Laatste wijziging
15-10-2019
Paasheuvelweg 34-H

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Almere
Almere
€ 889.000
Image of Sneek
Sneek
Image of Terneuzen
Terneuzen
€ 640.000
Image of Venlo
Venlo
€ 2.095.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.