Amsterdam, Raadhuisstraat 19-2

Amsterdam, Noord-Holland
€ 295.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Amsterdam - Raadhuisstraat 19-2
Foto's

Raadhuisstraat 19-2 Amsterdam, Noord-Holland

€ 295.000
Verkocht

Deze belegging betreft een appartement van circa 31 m², gelegen in het hart van Unesco’s Werelderfgoed, net achter het Paleis op de Dam in de historische binnenstad van Amsterdam. Het object is momenteel volledig gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd aan een particulier.

Het object dat is gelegen op de tweede verdieping verkeert in zeer goede staat van onderhoud aan zowel de binnen als buitenzijde. De technische staat van het dak is goed. Recent is het object aan de buitenzijde geschilderd en hebben er diverse onderhoudswerkzaamheden plaatsgevonden. Het object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en wordt verwarmd door middel van een cv-installatie die eigendom is.

Het object is uitstekend gelegen nabij alle dagelijks voorzieningen, winkels en hoogtepunten die Amsterdam te bieden heeft. In de nabijge omgeving vind je onder andere de negen schilderachtige winkelstraatjes in de grachtengordel van Amsterdam waar handel, ambacht en cultuur vanouds de boventoon voert. Dit stuk Amsterdam biedt een prachtig overzicht van eeuwenoude bouwstijlen en telt talrijke musea. Van Het Grachtenhuis en Huis Marseille tot Foam, Rijksmuseum en Anne Frank Huis. Het object is goed bereikbaar per openbaar vervoer en gelegen nabij diverse uitvalswegen richting de vele snelwegen die Amsterdam verbindt met de andere delen van Nederland. Een unieke belegging in een historisch gedeelte waar Rembrandt, Napoleon en Mozart zomaar wat namen zijn die u voorgingen. 

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
5-2-2018
Raadhuisstraat 19-2

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.