Amsterdam, Rijnstraat 45

Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.775.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Rijnstraat 45 Amsterdam, Noord-Holland

€ 2.775.000
Verkocht

Omschrijving:

Rijnstraat 45 is gelegen in een aantrekkelijk deel van de Rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid en heeft een totale oppervlakte van 490 m². De begane grond heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van ca. 170,80 m² v.v.o. en is, net als de bovengelegen appartementen, volledig gerenoveerd in 2018. De gebruiksoppervlakte van bovengelegen appartementen bedraagt 326,90 m² g.b.o. Het appartement op de eerste verdieping heeft een dakterras van circa 36 m² op de uitbouw van de winkel. Het appartement op de 4e verdieping heeft een dakterras van circa 30 m². Tevens zijn er balkons op de 2e en 3e verdieping aanwezig. Het appartement op de tweede verdieping is leeg en dient gerenoveerd te worden. Oplevering in gerenoveerde staat behoort tot de mogelijkheden.

Het object is gelegen op erfpachtgrond met een jaarlijkse canon van € 4.713,55 (dit betreft een indicatie). De erfpacht is voortdurend en het tijdvak loopt tot 2046 (algemene bepalingen van 1966).

Het beleggingspand is zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en openbaar vervoer - de Ringweg A10 is in nog geen vijf autominuten te bereiken en tram 4 en 12 stoppen voor de deur. De Albert Cuypmarkt, Sarphatipark en de Ceintuurbaan zijn op fietsafstand, als ook het levendige Gerard Douplein. De prachtige Amstel en het Martin Luther Kingpark zijn op loopafstand, in de directe omgeving zijn alle voorzieningen aanwezig zoals scholen, winkels, restaurants en zelfs een Albert Heijn (supermarkt) op 50 meter. 

Er zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden en er is op dit moment geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

Rijnstraat 45

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 649.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 2.500.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 612.500
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.