Amsterdam, Schaepmanstraat 248 III+IV

Amsterdam, Noord-Holland
€ 345.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Schaepmanstraat 248 III+IV Amsterdam, Noord-Holland

€ 345.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
29-9-2016

Het betreft een zeer net appartement van ca. 100 m² met een groot dakterras en balkon in het gewilde Westerpark te Amsterdam. Het appartement is gelegen op de derde en vierde verdieping op de hoek van de Schaepmanstraat en het Van Bossepad met uitzicht over het water.

In 2009 is het gehele pand geheel gerenoveerd en gesplitst in appartementsrechten. Hierdoor voldoet het appartement aan alle eisen die hier heden ten dage aan gesteld worden. Tijdens de verbouwing is het gehele pand gestript en zijn alle woningen geheel nieuw opgebouwd. Elektra, wateraanvoer, waterafvoer, gas, ventilatie etc., het is allemaal vernieuwd.

Alle muren zijn strak gestuukt en geverfd opgeleverd. Tevens zijn de vloeren geïsoleerd met Fermacel isolatievloeren van 3 cm dik en is er tussen de balken geïsoleerd. Het elektraplan is ruimer opgezet dan de NEN norm waardoor er meer dan genoeg wandcontactdozen etc. aanwezig zijn.

Afgelopen jaren heeft de VvE onderhoud uitgevoerd aan de voorgevel (is in 2014 geheel nieuw gevoegd), en zijn er dakwerkzaamheden uitgevoerd in 2013 en 2015. O.a. zijn er zinken overkappingen geplaatst.

De grond is belast met particuliere erfpacht. Sinds half oktober 2011 heeft de Nederlandse Vereniging van Banken samen met een aantal overkoepelende organisaties besloten dat financierbaarheid geen beletsel meer moet vormen indien aan een aantal criteria door de erfverpachter wordt voldaan. De erfverpachter, Stichting Grondeigendom Amsterdam, voldoet aan al deze criteria.

De Vereniging van Eigenaars heeft een zogeheten groene opinie gekregen voor de erfpachtvoorwaarden, zodat financiering van o.a. dit appartement geen probleem meer zal zijn. Mochten er toch vragen etc. rijzen, dan zal verkoper zich voor 100% inzetten om dit traject te bespoedigen en waar mogelijk de koper assisteren mochten er vragen of onduidelijkheden zijn.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in wat voorheen het stadsdeel Westerpark heette (nu stadsdeel West). Dit gebied is ten tijde van de stadsvernieuwing ingrijpend aangepakt. Afgelopen paar jaar zijn onder andere de Schaepmanstraat en de van Bossestraat opgeknapt en zijn huurwoningen vervangen door koopwoningen.

De woning is op loopafstand gelegen van het Westergasfabriek terrein en het Westerpark, alsmede de Jordaan. Het openbaar vervoer is om de hoek en geeft u een uitweg in alle windrichtingen. Met de auto bent u in 5 tot 10 minuten op de Ring A-10.

Indeling:
Gezamenlijke entree op de begane grond.
Woning toegangsdeur op de 2e etage met de meterkast. Er zijn 8 groepen. Daarnaast is het water ook apart bemeterd.

Derde verdieping: Overloop met toegang tot drie slaapkamers, waarvan twee met toegang tot het balkon aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad met handdouche, separate inloopdouche en twee vaste wastafels. Separaat zwevend toilet met fonteintje. Tevens is er een ruime vaste kast met aansluiting voor een wasmachine en droger. Hier is ook de Itho Eco (mechanische ventilatie).

Middels een vaste trap komt u op de vierde verdieping. De ruime woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Deze is in een L-vorm geplaatst, waarbij een lage afscheiding is gemaakt met de woonkamer.

In de woonkamer bevindt zich een wenteltrap welke u brengt naar het dakterras. Op dit terras kunt u de gehele dag van de zon genieten!

Parkeren:
Parkeren kan voor de deur. Een parkeervergunning is via het parkeervergunningenstelsel aan te vragen.

Bezichtiging aan de binnenzijde is alleen mogelijk na prijsovereenstemming.

Schaepmanstraat 248 III+IV

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Baños y Mendigo
Baños y Mendigo
€ 299.000
Image of Coja
Coja
€ 275.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 835.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 200.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.