Amsterdam, Slotermeerlaan 107-109

Amsterdam, Noord-Holland
€ 950.000 (K.K.)
Verkocht
Horecapand - Amsterdam - Slotermeerlaan 107-109
Foto's

Slotermeerlaan 107-109 Amsterdam, Noord-Holland

€ 950.000
Verkocht

Langdurig verhuurd horecapand van circa 270 m² VVO met naastgelegen pinautomaat van circa 14 m² BVO, gelegen in de wijk 'Nieuw West' te Amsterdam. De pinautomaat wordt gehuurd door Rabobank en het restaurant door de hippe formule 'Meram Burger'. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en beschikt in hoofdlijnen over gefundeerde bouw op betonnen palen, buitengevel met schoon metselwerk, kalkzandsteenblokken, betonnen vloeren, bitumineuze dakbedekking. mechanische ventilatie en houten kozijen voorzien van dubbelglas. Verwarming geschiedt middels een cv-installatie en warm water middels een boiler. Het restaurant is aan de binnenzijde zeer 'trendy' ingericht. Zo is de toonbank ingebouwd in een foodtruck en liggen er exclusieve tegels die alleen in Turkije verkrijgbaar zijn. De indeling is als volgt: toegang-/entree, verkoopcounter, moderne keuken, zitplaatsen, verhoging met zitplaatsen en speelruimte. Er is een kelder met gescheiden toiletgroepen en toegang tot een tweede keuken met koelruimte en opslag.

Het object is gunstig gelegen, pal tegenover winkelcentrum 'Plein 40-45' met tal van landelijke winkelformules, lokale retailers en horeca, waaronder: Jumbo, Aktiesport, Specsavers, Big Bazar, ING Bank, Kruidvat, Blokker, C&A, Hema, Etos, Gall & Gall en Albert Heijn. De wijk 'Nieuw West' heeft een verzorgingsgebied van circa 150.000 inwoners. Diverse nieuwbouwontwikkelingen staan in de steigers. Het object is uistekend bereikbaar per openbaar vervoer. Met de auto is het object bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A4, A5 en A10. Parkeren is betaald mogelijk aan de openbare weg. Het object beschikt over een gemengde bestemming.

Land
Nederland
Soort pand
Horecapand
Laatste wijziging
30-10-2018
Slotermeerlaan 107-109

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.