Amsterdam, Van Ostadestraat 191a

Amsterdam, Noord-Holland
€ 825.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Amsterdam - Van Ostadestraat 191a
Foto's

Van Ostadestraat 191a Amsterdam, Noord-Holland

€ 825.000
Verkocht

Deze belegging betreft een nette dubbele benedenwoning van circa 157 m², gelegen in de populaire buurt 'De Pijp' te Amsterdam. De woning is momenteel verhuurd aan particulieren.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en bestaat uit twee lagen: souterrain en beletage. In de periode tussen 2010 en 2012 is het object in zijn geheel gerenoveerd en voorzien van een compleet afwerkingsniveau. Op de beletage bevindt zich een hal met toilet, ruime woonkamer, luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een balkon dat zowel vanuit de woonkamer alsmede de keuken te bereiken is. In het souterrain  bevinden zich maar liefst vier slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van dubbele wastafel, bad en douche. Aan de achterzijde van het souterrain is een kleine tuin gelegen die bereikbaar is vanuit de achterste twee slaapkamers.

De locatie is zeer aantrekkelijk, temidden van allerlei voorzieningen en op loopafstand van het openbaar vervoer. Denk aan de Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark en de Ferdinand Bolstraat. In de directe omgeving zijn volop horeca, winkels en ontspanning te vinden. Het centrum van Amsterdam is per fiets middels de prachtige Grachtengordel binnen enkele minuten te bereiken. In het centrum is een breed scala aan landelijke winkelformules, horeca, uitgaansgelegenheden, musea en bezienswaardigheden te vinden. Enkele top musea zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk museum en het Van Gogh museum zijn op slechts vijf minuten fietsafstand gelegen. Parkeren is in de gehele straat mogelijk tegen betaling. De Van Ostadestraat is eveneens goed te bereiken met eigen vervoer. Vanaf knooppunt Amstel (A2) via de Rijnstraat, de Van Woustraat en de Pieter Aertszstraat en vanuit de stad via de Amstel en de Ceintuurbaan.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
26-8-2020
Van Ostadestraat 191a

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 835.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 735.000
Image of Rijswijk
Rijswijk
€ 650.000
Image of Wijhe
Wijhe
€ 495.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.