Apeldoorn, Molenstraat-Centrum 4

Apeldoorn, Gelderland
€ 169.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Apeldoorn - Molenstraat-Centrum 4
Foto's

Molenstraat-Centrum 4 Apeldoorn, Gelderland

€ 169.000
Verkocht

Royaal driekamerappartement van circa 68 m², gelegen op de begane grond van een net appartementencomplex in het centrum van Apeldoorn. Het appartement is verhuurd aan een stel. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en participeert in een gezonde en actieve VvE. Het complex is voorzien van een beveiligde met intercomsysteem en camera. Het geheel is voorzien van een nette tegelvloer met uitzondering van de twee slaapkamers die voorzien zijn van een laminaatvloer. Het object is voorzien van een nette en moderne keuken met diverse inbouwapparatuur en een badkamer voorzien van wastafel en douchecabine. Er is een separaat toilet aanwezig. Het geheel is voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing. Verwarming van het object geschiedt middels een Vaillant cv-installatie die in 2019 is vervangen. Aan de achterzijde is een kleine buitenruimte aanwezig die grenst aan een mandelige achteringang.

Het object is zeer gunstig gelegen in het cenrum van Apeldoorn met op loopafstand zowel de winkelkern alsmede het NS-station. Op loopafstand is tevens het Amaliapark en het Park Haven Centrum. Het winkelcentrum van Apeldoorn biedt een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en horeca. Middels diverse uitvalswegen zijn de A1 en A50 binnen enkele minuten te bereiken. Diverse andere grote steden als Deventer, Arnhem, Zutphen en Amersfoort liggen op acceptabele autoafstand. 

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
27-8-2019
Molenstraat-Centrum 4

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 169.000
Image of Wijhe
Wijhe
€ 495.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 835.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.