Arnhem, Rijnstraat 12, 12-1 en 12-3

Arnhem, Gelderland
€ 550.000 (K.K. )
Verkocht
Foto's

Rijnstraat 12, 12-1 en 12-3 Arnhem, Gelderland

€ 550.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
20-3-2020

Winkelpand met twee zelfstandige bovenwoningen van in totaal 251,9 m² in het centrum van Arnhem. Het geheel maakt onderdeel uit van een complex met één winkel en drie appartementen. Het appartement aan de voorzijde behoort niet tot dit object. Deze eigenaar is echter ook bereid om te verkopen, waardoor u eigenaar kunt worden van het gehele opstal!

Het object ligt op 100 meter afstand van het top A1-winkelgebied van Arnhem centrum. In de nabije omgeving zijn onder meer de HEMA, McDonald's en H&M gevestigd. Daarnaast zijn parkeergarages en het trein- en busstation Arnhem-Centraal op loopafstand gelegen.

De winkelruimte is verhuurd aan Peak Performance, waarvan het huurcontract net verlengd is en een looptijd heeft van circa vier jaar. Peak Performance is een groot Scandinavisch indoor- en outdoor sportkleding merk. De bovenwoningen worden particulier verhuurd. 

Het pand verkeert in een goede staat van onderhoud. Beide bovenwoningen zijn recent geheeld gerenoveerd, waarbij onder meer in nieuwe badkamers, keukens, wandafwerking en vloeren is voorzien. Het pand kenmerkt zich met hoge plafonds en balken, hetgeen zorgt voor een bijzondere woonsfeer. Ook de winkel heeft een prima uitstraling met een moderne glazen pui, strakke afwerking en een hoog plafond aan de voorzijde. 

De kelder betreft een gemeentelijk monument. Het gehele object is beschermd stadsgezicht. Het winkel gedeelte beschikt naast de winkelruimte over een kantoorruimte, toilet en een pantry aan de achterzijde. De woning op de eerste etage heeft één slaapkamer met badkamer, een open keuken en een separaat toilet. Het appartement op de tweede verdieping heeft ook één slaapkamer, een separaat toilet en een apart gelegen keuken vanuit waar de badkamer te bereiken is. 

Rijnstraat 12, 12-1 en 12-3

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Hilversum
Hilversum
€ 612.500
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
Image of Kerkrade
Kerkrade
€ 549.000
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.